tiistai 1. syyskuuta 2009

29.08 Open Show, RiihimäkiLauantaina pidettiin Riihimäellä historian ensimmäinen podengojen Open Show jossa tuomarina oli Portugalilainen Gabriela Veiga. Pieniä karkeita oli kisaan ilmoitettu 31 ja pieniä sileitä lähes samanverran. Open Show pidettiin podengojen kesäpäivien yhteydessä mutta meillä olie illaksi muuta ohjelmaa joten varsinaiset kesäpäivät jäivät tänä vuonna meiltä väliin.

Samaan aikaan Tuomarinkartanossa oli terrierien erikoisnäyttely jonne Arja ja Kari osallistuivat joten minulla oli matkassa myöskin iki-ihana Hipsu. Hipsu tuli jo torstaina meille että sulautuisi hyvin meidän joukkoon. Ja hyvinhän kaikki menikin, hiukan torstain iltana piti itkeä mutta sitten ei mitään. Kakarat painivat aivan mielettömästi ja Deco katseli vierestä, välillä hiukan närkästyneen näköisenä. Ja kun kakarat jossain vaiheessa (vihdoin) väsyivät nukkuivat kaikki likat samassa kasassa sohvalla.

Jostain syystä olin taas kerran laittanut herätyksen ihan johonkin muuhun aikaan kuin oli tarkoitus. Heräsin siis tunnin myöhemmin kuin piti ja taas kaikki aamutoimet piti selvittää vauhdilla. Onneksi kaikki kamat olin laittanut kasaan jo illalla joten ei muuta kun kantaa autoon, navi päälle ja matkaan.

Keskikokoiset oli jo arvosteltu ja pienistä sileistäkin ensimmäiset urokset kun saavuin tapahtumapaikalle Riihimäelle. Auton sain kerrankin niiiiiin lähelle kehää että kannoin kaikki kamat. Ja sitten olikin aamupalan vuoro :o) Oli muuten uupeta hörppiä kahvetta, syödä leipää ja katella pikku popoja, ihanaa!

Kaikki tytöt olivat samassa häkissä ilman mitään ongelmia, ei muuten onnistuisi leikkien kanssa... Ensimmäisenä vuorossa oli Hipsu, junioriluokassa. Hipsun kanssa rauhassa kierreltiin ja katseltiin ja totuteltiin ympäristöön ennen kehään menoa. Hiukkasen Hipsu oli kuitenkin varautunut eikä esiintyminen ollut yhtä iloista ja rentoa kuin Mustialassa. Pöydällä Hipsu hiukan kyyristeli mutta antoi kyllä tuomarin kosketella ja katsoa hampaat hyvin, ja liikkeessä häntäkin hiukan jo nousi, mutta seisoessa häntä oli vielä alhaalla. Onneksi Hipsukka on oikein ahnetta sorttia niin seisominen meni hyvin kun sormissa oli kokoajan nakkia tai juustoa :o) Tuomari tykkäsi Hipsusta kovasti, tuloksena luokkavoitto ja KP.

Seuraavaksi vuorossa oli Kira joka kilpailee jo nuortenluokassa. Kiran esitteli Mimori ja hienostihan se menikin sillä tuloksena luokkavoitto ja KP. Turkista oli maininta että voisi olla hiukan karkeampaa.

Viimeisenä meidän tytöistä kehässä oli Deco joka esiintyi todella iloisesti ja vapautuneesti, paljon paljon paremmin kuin Mustialassa jossa tuntui olevan hiukan veto pois. Ja putki jatkui, luokkavoitto ja KP Decolle! Tuomari kehui kovasti ja erityisesti kynsiä ja pigmenttiä. Decolla oli tuomarin mielestä päivän parhaat kynnet mitä hän siihen mennessä oli nähnyt. Harmi ettei ollut erikseen "parhaat kynnet" kisaa... Arvostelussa oli erikseen vielä kehuttu pigmenttiä kaikenkaikkiaan.

Aivan mahtava tulos, kolme narttua ja kolme luokkavoittoa kunniapalkinnoilla. Paras narttu kehässä olikin sitten yhteensä kuusi narttua, juniori-, nuorten-, valio- ja veteraaniluokista. Hipsu sijoittui hienosti neljänneksi, Kira kolmanneksi ja Deco ensimmäiseksi!!! Hunajata hunajata!!! Mahtionnittelut Arjalle ja Karille Hipsun hienosta sijoituksesta. ROP-kehässä Decon kanssa oli Oliver, Irezumi Nacer do Sol, upea uros joka voitti Mustialassa kuten nytkin. Onnea Mimori! Tässä vielä kuva parhaista pienistä karkeista kera ystävällisen tuomarin, Gabriela Veiga. Kiitos kuvasta Tuija ja Pete!Kiitos kaikille järjestäjille mukavasta tapahtumasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti