tiistai 29. syyskuuta 2009

Paljon onnea Millille !Henkkareiden mukaan meidän dementikkovanhus viettää tänään peräti 16-vuotis synttäreitä! HYVÄ MILLI ! Kyllähän tähän ikään jo hiukan erilaista remppaa alkaa olemaan, kuulo ei enää pelaa (no ei kai sitä nyt enää tartekkaan kaikkea turhanpäiväistä kuulla), näkö on hiukan heikentenyt, lihakset on kadonneet, vatsa on hyvin herkkä, erilaisia kasvaimia on eripuolilla kehoa. Mutta kaikenkaikkiaan Milli on kyllä hyvässä kunnossa, mitään jatkuvaa lääkitystä ei ole, erikosiruokavaliota ei ole, mieli on pirteä ja jalka nousee välillä aikas kevyesti ja vauhtiakin tassuista löytyy varsinkin kun pihaportista pääsee karkuun. Varsinaiset kekkerit pidetään vasta viikonloppuna mutta kyllähän sitä hiukkasen ekstraa on kupin pohjalta löytynyt tänäänkin :o)

Tänään käytiin Kiran kanssa Luhti Laukkaajien treeneissä Hyvinkäällä. Ilma ei ollut mikään paras mahdollinen sillä vettä oli tullut eri voimakkuudella melkeinpä koko päivän ja iltaa kohden ilman lämpötilakin laski nopeasti. Ja Kiran vinkkelistä ruohokin oli aikas pitkää. Lähtö sujui mallikkaasti kuten ensimmäinen mutkakin, toinen mutka sitten mietitytti sadasosan verran mutta suoran auetessa Kira tuumasi että jotain rajaa tähänkin touhuun ja kaarsi tyynesti pois. suoran verran juostiin sitten yhdessä jonka jälkeen keskeytettiin molemmat (vetolaitteesta loppuipi bentsiini, onneksi). Mopokin oli rikki joten vieheen palautus tapahtui ihan ohjaajan toimesta alkuun, onneksi se bensa loppui puolessa välin...). Kotiin päin körötellessä Sami sitten laskeskeli ajettujen kilometrien ja harjoituksen keston suhdetta, ja taitaapi olla että kohta viehettä liikutellaan ihan Weiccolassa ;o)

Viikonloppuna Tuomarinkartanon maastokisoissa Irene Vinha on ottanut aivan mahtavia valokuvia kuten blogin uudesta "kansikuvasta" näkee. Kuvassa lentää Portugalilainen maastonakki eli Sentti alkuerissä.
Käykäähän katsomassa, upeita kuvia. Ja paljon.

2 kommenttia:

  1. Suuret onnittelut mahtavan iän saavuttaneelle Millille!!!
    Toivoo Ruskon colliet Remu&Riki

    VastaaPoista
  2. Hurjasti onnea teräsmummo Millille, ja oikein iloista syntymäpäivää!

    VastaaPoista