sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Uusi muotovalio!Aamulla auton nokka laitettiin kohti Korpilahtea ja Kinkkulan ratsutilaa sillä siellä oli ryhmänäyttely jossa pienet karkeet arvosteli Markku Mähönen. Tällä kertaa ei ollut muita kuin meidän Deco, viime vuonnahan siellä oli muistaakseni yhteensä 5 pientä karkeaa. Kerrankin ilma oli suosiollinen eikä matkalla tullut taivaalta mitään alas, vaikkei mikään upea ilma ollutkaan. Jälleen olisi Decolla mahdollisuus valioitua, kun aikaisemmat kerrat olen itse sössinyt oikeen urakalla. No, jännityksen tasoa varmaan kuvastaa hyvin se että menomatkalla piti pysähtyä KOLMESTI vessakäynnin takia. Heh, eka kerran Toijalan paikkeilla, toinen kerta Kangasalalla ja kolmas Patalahdella. Ja tietty kertaalleen vielä näyttelypaikallakin. Huh huh, jonkin verran siis oli perhosia mahassa.

Näyttely oli ns. sisänäyttely, lämmittämätön maneesi mutta infokirjeessä oli selkeästi infottu että LÄMMITTÄMÄTÖN eli jokaisen pitää itse siitä ymmärtää että vaatetta on olatava tarpeeksi tai vaikkapa liikaakin. Meillä oli Decon kanssa riittävästi vaatteita mukana, kehässä tuli jopa hiki :o) sitten taas itse sähläilin ja vein mielenhäiriössä toppatakin autoon ja palelin koko loppuajan. Hyvä minä!

Tuomarina siis Markku Mähönen jonka kehässä en ole ennen ollut. Oikein mukava tuomari joka käsitteli koiria todella nätisti. Arvostelun jälkeenkin vielä kertoi tarkennuksia koirista, harvoin näyttelleasettaja saa näin paljon vastinetta rahoilleen tuomarilta (heh, vertailukohtana vaikkapa Moskovassa arponut Italian ihme). Arvostelu on luettavissa varsinaisilla
kotisivuilla. Ja nyt se sitten tuli, se viimeinen valioitumiseen tarvittava sertti meinaan. Samalla rytinällähän sitten Decosta tuli paitsi FI niin myös EE ja RU muotovalio. Edellisestä valioitumsesta tässä huushollissa onkin jo aikaa useampi vuosi, 2005.

Kuvia ei tältä reissulta ole ensimmäistäkään kun matkassa oltiin Decon kanssa ihan vaan kahdestaan. Otetaan sitten kotosalla kuvia kun ollaan palauduttu kunnolla.

Ja kiitos kaikille onnittelijoille !

3 kommenttia:

  1. Vautsi, ONNEKSI OLKOON! Kolme MVA:ta yhdellä rysäyksellä, se onkin jo aikamoinen saavutus. Eikä varmastikaan jää tähän, senverran kaunis tyttönen kuitenkin kyseessä.. ;)

    VastaaPoista
  2. Oikein paljon onnea Decon valioitumisen johdosta !
    -Tuija-

    VastaaPoista