sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

SukuloimassaKäytiin Kiran kanssa Järvenpäässä hiukan sukuloimassa eli moikkaamassa Kiran siskopuolta. Tosin mennessä oltiin vielä menossa serkun luokse mutta "hiukan" sukutauluja katseltuamme totesimme että sama isä eli siskopuolia.

Eilinen Tampereen reissu kylläkin painoin sen verran Kiralla ettei ihan kunnon paineja syntynyt. Mutta hauskaa oli silti. Ja siskolikasta, tai puolikkaasta sellaisesta, olikin kehittynyt söpöläinen, oikea kermakarkki sitten viime näkemän. Tässä muutama kuva pikkulikoista pihamaalla.2 kommenttia:

 1. Heippa!

  Löysin ihan sattumalta teidän blogin, kotisivuilla on tullut aina silloin tällöin piipahdettua. Kivan näköisiä koiria nuo podengot. :) Voisin kuvitella, että aika erilaisia luonteeltaan kuin leikit?

  VastaaPoista
 2. Hehee, kuulostaa tutulta tuo epäusko, ettei koirat välttämättä tappelekaan aina kun olisi ehkä aihetta ;)

  Meillä onneksi Elksu saa kukkoilla aika lailla yksinään, kun Roihu alistuu (herrasmies) ja Valo ei jaksa välittää. Mutta jos Valo olisi erilainen terrierinarttu, niin hohhoijaa, jos se lähtisi kaikkeen provosointiin mukaan niin ei olisi ihan helppoa laumaelämä. Mutta siltikin myös nuo leikit ovat aivan ihania, kunhan niitä ei ole samassa taloudessa liikaa!

  Kiitoksia, tässä kun ilmeisesti suht lähellä asutaankin, niin mikä etten joku päivä tulisikin piipahtamaan :)

  VastaaPoista