lauantai 14. maaliskuuta 2009

14.3 Tampere, KVEi ollut meidän tyttöjen päivä tänään Tampereella sillä molemmat saivat EH:n ja olivat luokkansa viimeiset. Tällaista tämä on, välillä juhlitaan ja välillä ei.

Ihan toivottamasti ei päivä kuitenkaan mennyt sillä Sentti ja Martta depytoivat junnuluokassa. Sentti oli oma iloinen ja energinen itsensä ja sai ERI:n ollen luokkansa kolmas. Kyllä vaan on ilo katsoa Sentin touhuja, luonne on niin täys kymppi ettei parempi voisi olla. Paljon onnea Virpi ja Petri! Martta sitten putsasi pöydän aikas totaalisesti, tuloksena ERI/1, PN-1, SERTTI ja VSP. Hienoa Martta! Ja onnittelut Mimorille!

Tampereella pidettiin myös Podengoyhdistyksen kevätkokous jossa julkaistiin Vuoden Podengo, Vuoden Metsästäjä, Vuoden Veteraani sekä Vuoden Pentu kilpailujen tulokset. Näissä kilpailuissa kaikki eri variaatiot kilpailevat yhdessä eli nykyisin neljä eri rotua. Myöskin meidän tytöt olivat osallistuneet kilpailuihin, Deco Vuoden Podengo ja Kira Vuoden Pentu kisaan. Deco olikin hienosti kahdeksas ja Kira peräti toinen omassa sarjassaan. Hieno tytöt, nyt tulee ylimääräsitä herkkua ruokakuppiin!

Tässä vielä Tiia Tammisen ottamat kuvat tytöistä. Kiitos Tiia kuvista !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti