maanantai 10. elokuuta 2009

Reissussa RuskollaPerjantaina lähdettiin koko revohka Ruskolle, Niinan ja Pasin luokse jossa menossa mukana olivat myös colliepojut Remu ja Riki sekä kaksi katti-mattia. Vaikka meidän tytöt olivat aikaisemmalla reissulla jo tehneet tuttavuutta katti-mattien kanss aniin jostain syystä Kira otti tehtäväkseen käydä haukkumassa molempia vuoronperään. Onneksi kumpikaan kismisse ei hermostunut ja vetänyt Kiraa lättyyn vaan tyytyväit vain ihmettelemään moista vulgaaria käytöstä. Deco teki heti molemmille pojille selväksi ettei leikki kiinnosta. Kira puolestaan jännitti isoa pentua ja raisua leikkiin kutsua ettei leikki luonnistunut vaan hiukan piti hampaita esitellä. Milli taas ei tainnut edes huomata ettei oltu kotona... Sunnuntai-iltana kotona sohvalla makasi kolme todellsita raatoa. Ei tietoakaan normaaleista iltahepuleista, kuului vaan tasainen tuhina ja välillä käännettiin kylkeä. Useamman kuin yhden koiran ryhmäkuvaa ottaessa tarvitsee paitsi aikaa ja kärsivällisyyttä niin tuuria kanssa. Tällainen yhteispotretti viikonlopun rämäryhmästä saatiin aikaiseksi.Ja kun kuvakansioita kaivelin niin tulipahan tällainenkin kuva vastaan. Tämä on otettu viime vierailulla jolloin Kira paini Remun kanssa.Lauantaina ja sunnuntaina oli Metsämäen raviradalla kansallinen koiranäyttely jonne en ollut koiriani ilmoittanut. Ai miksikö? Koska tumpelot näyttelynjärjestäjät eivät olleet järjestäneet netti-ilmoittautumista, ilmoittautuminen ainoastaan kirjallisena. Kyllä korpeaa kun sellaisessakin "perinteisessä koiramaassa" kuin Virossa ilmoittautumisen voi hoitaa ihan vaan sähköpostilla, ilman mitää erillistä netti-ilmoamisohjelmaa tai -järjestelmää. Ja meillä niin h.xxxxx.in korkean teknologian luvatussa maassa pitää ilmot tehdä paperilla. Miten niin katkera?

Näyttelyyn nyt kuitenkin lähdettiin, lauantaina kannustamaan Susannaa ja Namia sekä katsomaan podengoja. Susanna kävikin Namin kanssa pokkaamassa sertin ja VSP:n, eli toinen sertti jo kasassa. Onnittelut ja halaukset! Podengojen katselu sitten jäikin siihen että nähtiin viimeisen osallistujan kävelevän ulos kehästä. Miten niin kehä oli etuajassa? Ja reilusti.

Sunnuntaina sitten Niina kävi esiintymässä australianpaimenkoiran kanssa samalla tuomarilla joka lauantaina oli podengoilla. Arvosteluvauhti herralla oli yhtä vauhdikasta kuin edellisenäkin päivänä. Ja hienostihan siellä kehässä sitten menikin, luokkavoitto ja PU-2.

Ja eihän näyttelyissä voi käydä tekemättä muutamaa heräteostostakin, vai voiko niitä muunlaisia ostoksia ollakkaan? No kuitenkin, kainaloon tarttui neljä koiranpetiä, pari uutta Rescon näyttelyhihnaa, autovesikuppi (jonka kansi ei mene kiinni eli täysin hyödytön kapistus...), muutama numerolapun pidike, p-pussipidike ja jotain muuta pientä. Tiedä sitten karkasiko mopo (taas kerran) käsistä mutta kun halvalla sai.

Löytyipä Ruskolta tällainenkin paikka, pakkohan siitä oli kuva ottaa :o)Tänään muuten tuli viimeviikolla Kiralle tilaamani maastojuoksujen kisakirja. TODELLA nopeaa toimintaa, ei voi muuta sanoa ja hattuakin nostan. Unton reksiteröintikin on jo tehty, tänään kävin hakemassa liitosta kirjat. Aikamoinen hinnankorotus on vuodessa tuontikoiran rekisteröintiin ilmestynyt kun Kiran paperit sai ulos 60€:lla ja nyt Unton papereista pulitin 68€.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti