sunnuntai 23. elokuuta 2015

22.8 Pentunäyttely, Helsinki sekä Baltic Winner -15, TallinaJotta riittäisi jännitystä elämässä niin olipahan sitten samana päivänä kisat lahden molemmin puolin, Sanilla ensimmäinen pentunäyttely Tuomarinkartanolla ja Lila sekä Penni Tallinassa Baltic Winner-15 näyttelyssä Virpin ja Peten kanssa.

Sani otti onneksi ihan rennosti kisapaikalla, mitä nyt hiukan varmisteli viereiselle ibitzalle että tää on hänen mökkinsä ja vilttinsä. Kehässä esiintyminen meni hyvin, mitä nyt pöydällä jännitti hiukkasen mutta onneksi tuomari oli hyvinkin ymmärtäväinen eikä tehnyt numeroa asiasta. Liikkeet ja seisominen meni sujuvasti, ja kun tuomari heti kehään mennessä sanoi ettei makupaloja saa käyttää eikä koiraan koskea ja hihnakin pitää vielä olla löysällä niin olihan siinä haastetta. Onneksi Sani löysi paljon katseltavaa ympäriltä ja seisoskeli rauhassa. No KP sieltä sitten irtosi ja sitä myöten myöskin ROP-pentu :)

Ryhmäkehässä Sanilla oli edelleen virtaa kuin pienessä kylässä, että mitenkö se sitten ilmeni? No vaikkapa niin että takana oleva pommi oli hänen mielestään vinkulelu ja olisihan sen kanssa pitänyt saada leikkiä. Hienosti kyllä liikkui ja seisoi kun sinne varsinaiseen isoon kehään päästiin, ja niinhän tuomari sitten pyysikin meidät jatkoon!!! Aivan huikeeta!! Siis podengo, ei todellakaan mikään vakiosijoittuja, ja ekassa näyttelyssä!!! Tässä kohtaa en paljoa katellut että montako koiraa sieltä jatkoon poimittiin vaan olin ihan onneni kukkuloilla jo tästäkin. Ja eikun vaan huimemmaksi meni, tuomari tuli ja ojensi neljännen sijan ruusukkeen meille!!! Sinne sitten vaan :) Hiukan tietty harmittelin jo tuossa kohtaa että oli yksinäni reissussa eli ei ollut ketään ottamassa kuvaa näin historiallisesta tapahtumasta. Vaan sittenpä sainkin ilokseni huomata että Nina oli saanut napattua kännykällä meisät kuvan, ihan uskomattoman upeeta. KIITOS vielä kerran Nina!!!Ja mites siellä lahden toisella puolella meni! No hienosti tietenkin :)

Penni oli PU-2, CACIB ja BALT V-15 sillä PU-1 oli Pennin poika joka kisasi vielä junnuissa vieden junnutittelin. Lila oli upeesti VSP ja CAC jonka myötä EE CH sekä ensimmäinen CACIB sekä myös eka titteli BALT W-15. Penni ja Lila olivat myöskin parikisassa ja sieltäkin tuli KP ja ROP-pari. Hienolaiset :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti