keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Yhteenveto Riika, Turku ja TartoViimeiset viikot ovat olleet, sanoisinko, kiireisiä ja työntäyteisiä eikä aikaa ole tuntunut riittävän tänne kirjoitteluun. Maailmalla ovat kiertäneet niin koirat "yksinään" kuin yhdessäkin, tuloksiakin on tullut ja siitä erityinen kiitos kuuluu Eijalle joka luotettavasti luotsaa tyttöjä maailmalla, Virpille ja Petelle jotka ovat tehneet ensiluokkaista työtä tämän ikiliikkujan kanssa sekä Annakaisalle ja Matiakselle jotka ovat tarjonneet Untolle mahtavat puitteet kasvaa ja kehittyä aidoksi latino loveriksi ;o)

Ja sitten niihin tapahtumiin.

Dortmundin jälkeen Decon kalenterissa oli Latvia, Riikassa järjestettävät kaksi KV näyttelyä joihin Deco lähti Eijan kanssa. Eikä voi muuta kuin hattua nostaa Eijalle sillä niin hurjavaiheinen reissu oli ollut, mm. auto hajosi (lopullisesti ?), laivapaikan kyttäily myöhemmistä lautoista, keskiyöllä alkanut ajomatka Tallinasta Riikaan, vaillinaisella näyttelykalustolla liikkuminen ym. ym. Pakko se on tunnustaa että olisi tainnut minulta jäädä reissu tekemättä... Tulosten puolesta reissu olikin sitten menestys sillä Deco oli ROP molempina päivinä valmistuen heti lauantaina Latvian valioksi. Myös Vito oli ROP molempina päivinä valmistuen lauantaina sekä Latvian että Balttian valioksi ja Musti oli ROP-pentu molmepina päivinä. Ja kiitos Marinalle Decon esittelystä lauantain ryhmäkehässä. Reissu oli Decon viimeinen tälle vuodelle eikä ensi vuodelle ole vielä mitään varmaa suunniteltu. Paitsi Itävalta ja Saksa.

Seuraavaksi sitten tapahtuikin kahdella rintamalla yhtaikaa sillä samana viikonloppuna oli Turussa pentunäyttely jossa Unto teki debyyttinsä ja Tartossa Sentti ja Kira esiintiyvät Tartossa.

Unto tekikin sellaisen ensiesiintymisen että oksat pois, sillä tämä pieni latino lover otti ja sijoittui ryhmässä komeasti kolmanneksi. WAU!! Päivä oli ollut pitkä ja isossa kehässä pauhannut musiikki ja välkkyvät valot hiukan hämmästyttivät ja kummastuttivat pientä poikaa eikä esiintyminen enää ollut ollut ihan huipussaan. Tuomarikin oli ryhmäkehässä harmitellut ettei esiintyminen ollut enää yhtä upeaa kuin rotukehässä. Tänä vuonna Untolla on vielä kaksi pentuluokan näyttelyä kalenterissa, 28.11 Turku ja 5.12 Helsinki. Näyttelykuvia vielä odotellessa laitetaan tähän nyt tällainen surkealaatuinen yhteiskuva sisaruksista.
Eikä mennyt huonosti Tartossakaan sillä Sentti otti ja kumarsi pöydän tyhjäksi molempina päivinä. Sentti ja Virpihän olivat taktikoineet ovelasti ja käyneet lokakuussa Latviassa ja Liettuassa joista molemmista olikin tuliaisina junnu-sertti. Ja kun Tartossa tuli myöskin junnu-sertti molempina päivinä niin tämä popcorn valmistui yhdellä rysäyksellä EE, LV, LT ja BALT junnuvalioksi. Onnittelut Tonttulaan! Sentin kalenterissa seuraavat kisat on vasta ensivuonna jolloin poika esiintyykin jo nuortneluokassa. Kenties tammikuussa Turkuun ja helmikuussa Tallinaan ?Kiralle ei tuloksia Tartossa tullut sillä saldona oli molempina päivinä EH. Lauantaina tuomari huomautti liikkeistä ja turkista, sunnuntaina taas raajaluustosta. Arvostelu tolivat kuitenkin ihan hyvät, sellaiset että molempien herrojen kehään mennään kyllä toistekkin. Varsinkin lauantaina arvostellut Tanskalainen Henrik oli erittäin ystävällinen tuomari, käsitteli koiria aivan upeasti. Vaan elämä on, aina ei voi voittaa. Ja nähtiinpähän taas se ettei niitä tuloksia vain "haeta", balttiastakaan. Tai että menestys olisi taattu kun kisakumppaneita ei ole tai niitä on vain muutama. Reissututuilla esmes ei mennyt suunnitelmat ollenkaan putkeen kun Tartosta tuli EH molempina päivinä jolloin junnutitteli jäi haaveeksi ja aikaisemmin saadut junnu-sertit Latviasta ja Liettuasta jäivät "turhiksi". Kerrottakoon loppukevennyksenä lauantain kehänlaidalta kuultua, Sentin mennessä kehään oli kehäsihteeri kertonut Irlantilaiselle tuomarille että kyseessä on pieni karkeakarvainen portugalipodengo johon tuomari oli todennyt jäätävästi kyllä tietävänsä kehään tulevan koiran rodun. Että näin.

Ja kun menesystä ei Kiralle tullut lauantaina niin hänpä päätti keskittyä sitten kulinaristisiin karkeloihin tutustumalla huoneeseemme tarjoiltuun aamiaiseen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti