lauantai 17. lokakuuta 2009

Dortmund osa 1.

Eilen sitten reissu alkoi ilman sen suurempia kommelluksia. BerAirline oli maineensa mittainen ja naimme ikkunasta kun koiraboksit lastattiin ko neeseen. Mietimme etta onko boksien sitomiseen kaytetylla ajalla yhteytta tulevan lennon kuoppaisuuteen... Heti koneeseen paastyamme tarkistimme penkit, jep jep, nahkapenkit. Lento meni hienosti laskeutumisen yhteydessa ollutta kallistelua lukuunottamatta.

Kentalla sitten odottelimme koiria ja kasseja saapuvaksi, ja ekaksi saapuivat kassit. Yllattaen (?) minun laukussani oli punavalkoinen 'scurity control' tarra... Koirat saapuivat hyvissa voimissa ja pirteina. Sitten ei muuta kuin seuraavalle etapille ja katsomaan kuinka helposti loytyisi Peter jonka kyydilla paasisimme Dortmundiin. No eipa ongelmaa tassakaaan silla siellahan Peter jo oli odottamassa meita. Matka Dusseldorfista Dortmundiin on n. 70km eli ei pitka ja matka taittuikin joutuisasti.

Hotellikin loytyi heti ja osoittauti ihan asialliseksi, ainakin tahan hintaan. Huone on ihan hyvan kokoinen ja sankykin tarpeeksi levea. No yolla oli hiukan rauhatonta kaytavalla ja Deco keskittyi pohisemiseen nukkumisen sijasta joten minunkaan younistani ei kovin kummosia tullut.

Nayttelyssa koirien piti olla klo 9 mennessa ja meillakin keha oli ilmoitettu alkavaksi 12:45 joten shoppailuaikaa olisi riittavasti. Kojuista loytyikin paljon kiinnostavia artikkeleita kuten koirien tassujenpesukone joka olisi lahtenyt todella halvalla, vain 15 €.

Harmittavasti meidan keha oli myohassa n. 1,5 tunti ja paiva jo pitkassa. Deco kuitenkin esiintyi erittain reippaasti ja saikin kaiken mita tarjolla oli eli ROP, CAC, CACIB ja Bunderssieger -09. Ryhmakehassa koirat oli laitettu jonkinlaiseen jarjestykseen, millaiseen ni se ei kylla selvinnyt. Olimme Decon kanssa
Ibben ja lappalaisen valissa... Ryhmatuomari tuli katsomaan esiarvostelussa Decoa pariin otteeseen ja Deco esiintyikin oikein iloisesti. No ryhmakehassa Deco poimittiin sitten ekana jatkoon eika kuski ollut kylla ihan mukana joten tuomari joutui sitten kutsumaan meita useamman kerran. Jatkoon tuomari otti kuusi koiraa joista kolme sijoitettiin, mutta taman pitemmalle Deco ei paassyt. Rehellisesti sanottuna jo tama kuuden parhaan joukkoon paaseminen oli aivan upeaa. Toivottavasti edes joku kuva onnistuu ryhmasta.

Nyt ollaan taas hotellilla, Burger Kingin kautta, ja nyt aletaan nukkumaan koska ollaan kaikki se ansaittu.

Vaan kerrotaanpa viela etta Virpi ja Sentti ovat olleet tanaan Latvissa kehassa. Ja hienostihan siellakin on mennyt silla Sentti oli seka junior-rop etta rop ja sai junnu-sertin. Paljon onnea Virpi ja Sentti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti