perjantai 10. heinäkuuta 2009

Kevyt SiperiaYstävän sanoja lainatakseni otsikko kuvaa hienosti tätä lomaviikkoa, ja vielä olisi viikko jäljellä. Tai no, eihän tämäkään viikko ole vielä loppunut. Positiivista on se että loma tuntuu todella pitkältä, ihan kuin olisi jo kolmas viikko menossa.

Mattojen pesemisen lisäksi ohjelmistossa on ollut etupihan reunakivien laittamista sekä mullan kärräämistä. Tavaoitteenahan on laittaa reunakivet pihakäytävän molemmin puolin niin, että molemmilta alueilta poistetaan vanhaa "multaa" ja uutta tuoretta laitetaan tilalle. Ja kaiken sitten kruunaa ensiviikolla saapuva siirtonurmikko. Senkin asentaminen voi olla yhdenlainen show, mutta riittääpähän naapureillakin seurattavaa ;o)

Pienet pystykorvat, varsinkin yksi tietty, olivat kyllä jälleen kerran suureksi avuksi reunakivien laittamisessa. On ne vaan niin kilttejä kun jaksavat aina auttaa...


"Joo, on se riittävän suorassa""Laitoitko tarpeeks hiekkaa tähän?""Entä tänne?""Riittääkö vesi?""Entä hiekka?"Todellisen päällikön tavoin Deco seurasi tekemistä sisätiloistaLopputarkastus, ja läpihän se meni ;o)


Itävallan koiramäärätkin on julkistettu. Pieniä sileitä on yhteensä kaksi, valioluokan uros eli Vito ja avoimenluokan narttu. Pieni karkeita on yhteensä viisi, junioriluokan uros eli Sentti, avoimenluokan uros, junioriluokan narttu eli Kira sekä kaksi valioluokn narttua joista toinen on Deco. Hui iik ja kääk, nyt vasta jännittääkin. Ensimmäiset matkavarustelutkin on tehty eli isompi häkki ostettu ja vetoalusta modifioitu (kiitos vielä kerran Juho!). Muistilista tarvittavista tavaroista päivitetty ja kertaalleen lähetetty Virpille, vielä kun muistaa kaiken hankkia ajoissa ja myös pakata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti