lauantai 27. kesäkuuta 2009

Tyttöjen viikonloppuTämä viikonloppu onkin todellinen tyttöjen viikonloppu kun Martta tuli meille yökylään. Haimme Martan eilen töiden jälkeen mukaamme ja Martta oli aluksi hiukan hämillään kun joutui isoon takaluukkuun ihan yksikseen. Vaan perilläpä odottikin sitten innokasta porukkaa ja hippa-juoksu-painithan alkoivat samantien.

Ohjelmistossamme oli perjantaina myös uuden mullan levittäminen aikaisemmin poiskaivetun "nurmikon" tilalle. Tytöille tehtiin välieteiseen tilapäisratkaisuna alue josta saivat seurata muiden raatamista. Tai olisivat saaneet jos olisivat halunneet mutta eihän sellainen kiinnostanut. Jokainen vuorollaan, myös Milli, kävi aidall ariekkumassa kiljumassa että "minäkin haluan tulla multaa levittämään!" Kun kaksi suursäkillistä oli sitten saatu levitettyä pääsivät tytöt kaivattuun vapauteen. Ja uskotteko että likoilla oli kivaa? Tuore, pehmeä multa tassujen alla, aurinko paistaa ja kärpäset pörrää, mikä voisikaan olla ihanampaa? Kuten naapuri huikkasi ohimennessään niin perunapelloltahan tuo alkoi näyttämään aikas nopeasti.

Iltaruoka katosi jokaisesta kupista alta nanosekunin ja hetken aikaa kuvittelin että unta riittäisi aamuun asti. Kuinka väärässä olinkaan... Pikkulikoille riitti hämmästyttävän lyhyet tirsat jonka jälkeen alkoi painiminen. Isot tytöt tyytyivät katselemaan vierestä ja antoivat onneksi pienten painia keskenään. Ihan oikeasti nukkumaan päästin vasta lähempänä keskiyötä.

Lauantain päiväohjelmassa näyttää olevan nukkumista iltapäivään. Kiva, saavatpahan Heli ja Jari nauttia todellisesta podengoviihteestä :o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti