maanantai 24. lokakuuta 2016

23.10 2016 Lahti pentunäyttelyLikoilla ikää 5 kuukautta ja yksi päivä niin johan sitä piti kehään lähteä :)

Tuomarina oli Hilkka Salohalla joka on pennuille aina hyvä valinta sillä hän käsittelee erittäin nätisti koiria ja antaa vallattomillekin pennuille aikaa.

Pikkupentuja oli kolme ja kaikki narttuja eli samassa luokassa. Risu on hienosti ROP-pentu ja ainoa joka sai KP:n, Wimma keskittyi enemmän hyppyloikkapomppu esitykseen kuin kauniiden liikkeiden esittämiseen mutta ei haittaa sillä ilon kautta ja näin niitten pienten podengojen pitääkin mennä ;)Dixon Fiktio at Deviant ROP-pentu
Ja Risun arvostelu: "Kooltaan ja mittasuhteiltaan erinomainen. Kaunis narttu. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula. Erinomainen ylälinja. Hyvin kulmautunut. Erinomainen runko. Hyvät, suorat eturaajat. Erinomainen karvapeite. Erinomaiset liikkeet."

Dixon Fakta
Ja Wimman arvostelu: "Kooltaan ja mittasuhteiltaan oikea. Hyvin kehittynyt ikäisekseen. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula. Erinomaiset eturaajat. Hyvät etukulmaukset. Hieman voimakas kinner. Erinomainen karvanlaatu ja väritys. Hyvä runko. Liikkuu halutessaan hyvin."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti