maanantai 11. elokuuta 2014

WDS 2014Vihdoin ja viimein, kauan odotettu WDS! Ensi alkuun tunnelmaa varjosti harmittava tuomarin muutos, pienet karkeat oli siirretty toiselle tuomarille. Portugalilainen Joao Vasco Pocas oli kutsuttu paikkaamaan maanmiehensä Antonio Jose Amaralin arvosteltavien koirien määrän ylittäessä sallitun. No onneksi oli sitten siirretty yksi koko muunnos ja viereiseen kehään eikä toiselle puolelle halleja. Muutaman koiran arvostelun jälkeen kiitin kuinka onnekas olin että pienillä karkeilla oli tämä tuomarin muutos, alkuperäinen tuomari kohteli ja käsitteli koiria niin kovakoiraisesti ja rumasti etten pitänyt lainkaan :(

Alkuperäisellä tuomarilla käsi esiintymässä pikkuinen Kukka, Dixon Lucky-Amira joka kisasi vielä pennuissa. Kukka esiintyi reippaasti, ei häirinnyt koira- ja ihmispaljous tai iso meluisa halli yhtään mitään, hienosti häntä pystyssä mentiin ympäri kehää. Eikä ollut tuloksessakaan valittamista, 1 KP ja ROP-pentu.

Pienissä karkeissa ensimmäisenä kehässä oli Buddy, Dixon Bauer, joka kisasi vielä junnuissa ollen luokkansa paras kuudesta junioriuroksesta. Ja luokkavoittohan tarkoitti että Buddy sai myöskin titteli, JMV-14 !

Valioissa kisasivat Sentti ja Penni, luokassa oli yhteensä kahdeksan valiourosta. Eikä hullummiin mennyt isoilla pojillakaan sillä molemmat sijoittuivat. Sentti oli luokka kakkonen ja Penni luokkansa neljäs. Senttille myöskin vara-CACIB.

Nartuissa junnulikat Kerttu, Dixon Curio, ja Lila, Just for You of Great Promise, pärjäsivät myöskin hienosti. Luokassa oli yhteensä kuusi junnunarttua ja jälleen molemmat sijoittuivat, Lila kolmas ja Kerttu hienosti neljäs.

Laku oli ainoa joka ei sijoittunut luokassaan, mutta laatuarvosanana kuitenkin ERI johon olen erittäin tyytyväinen.

Kun kerrankin oli mahdollisuus kisata kotimaassa pariluokassa niin toki olin snne sitten junnut ilmoittanut, eli Buddy ja Lila esiintyivät vielä lopuksi yhdessä. Parikisassa oli toinenkin pari joka tuli Norjasta, mutta niin vain kävi että meidän pikkuiset junnut voittivat eli olivat ROP-pari !

Harmittavasti oli pienet sileät sitten aivan samaan aikaan omassa kehässään enkä nähnyt ollenkaan miten Dixi esiintyi, tuloksena EH.

Kaiken kaikkiaan aivan huikeita tuloksia meidän tiimille. Kiitos kiitos kiitos kaikille ihanille kasvattien omistajille ja yhteistyökodeille sillä ilman teitä ei tämäkään olisi ollut mahdollista!

Lopuksi muutama kuva, harmittavasti Kukasta jäi kuvat ottamatta kokonaan. Sekä tuomarikuvat... Sekä tunnelmakuvat... Sekä leirikuvat... Sekä...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti