sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Pentusuunnitelmat vol 3.


Taas on ehtinyt tapahtua vaikka mitä mistä ei ole ehtinyt kertoa ja kirjoitella, mutta korjataan taas tilannetta.

Meidän ensimmäiset pienet sileät pentuset on tulossa maailmaan marraskuun lopulla yhdistelmästä:


Pardal do Vale Negro x Encautom's Fennica

Sukutaulu löytyy täältä. Ultrassa eläinlääkäri arvioi että kaksi pikkuista olisi odotettavissa. Jos olet kiinnostunut näistä pennuista, ota yhteyttä hanna-leena@dixonpodengo.eu tai 050-966 4791

Pari ulkomaan keikkaa on tullut heitettyä, ensin lokakuussa kävästiin Saksan Dortmundissa ja sitten marraskuun alussa Herningissä Tanskassa. Ei hullumpia reissuja ollenkaan, Sentti sai Saksasta viimeisen sertin ja valioitui, Laku puolestaan sai ekan Saksan serttinsä sekä viimeisen CACIB:n ja valioitui intiksi. Tanskassa taasen molemmat saivat sertin ja valioituivat heti ekana päivänä ja toisena päivänä pokkasivat Tanskan Voittaja-13 tittelit. Molemmat reissut olivat jälleen kerran hyvinkin tapahtumarikkaita, varsinkin tuo seikkailu Tanskanmaalla. Ihan vaan alkaen siitä että vuokrasin WV Golfin mutta sain Audin... Ensimmäinen haaste oli saada se parkkiruudusta ehjänä pois, ja sitten selviytyä parkkihallin puomista, ja toisesta puomista, siltatullin puomista... Vaan ehjänä se saatiin palautettua :)

Lilan rekkaritkin on saatu ja kolmas kerta toden sanoo jos ja kun Jyväskylässä vihdoinkin päästään kehään asti.

Kerttu, tuo Pennin ja Helmin ainokainen, on aloittellut jo agikoiran uraa eikä turhaan sillä kuulemma likalla riittää ainakin vauhtia ja energiaa jos ei muuta. Onnea vaan Hannille valitsemallaan tiellä :)

Lakun pojista alla esittäytyy Bamse eli Aku joka edelleenkin on pojista se karvaisin :)Pennillä on nyt ikää n. 2,5 vuotta ja poika alkaa pikkuhiljaa muovautumaan miehen raameihin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti