sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Sirutusta, ulkoilua, kyläilyäEilen pojat saivat mirosirut niskaansa ja ilman ongelmia meni sekin toimenpide. Nyt on rekisteröintiprosessi taas edennyt yhden askeleen ja ensi viikolla saa varmaankin jo noutaa rekisteripaperit postista :)

Ruokakin alkaa maistumaan jokaiselle taaperolle päivä päivältä paremmin. Mamma kun tykkää imettää poikiaan koko ajan niin ihmekkös tuo kun ei ruoka meinannut alkuun kiinnostaa ollenkaan.

Tämän viikon kohokohta on poikien mielestä ollut ulkoilut. Nyt kun vihdoinkin on aurinko oikeasti paistanut eikä tuuli ole ollut sitä luokkaa että pitää pelätä pentujen lähtevän tuulen mukana taivaalle niin ollaan ulkoiltu takapihalla. Pojat olivat heti ekakerrasta alkaen innokkaita ulkoilijoita. reippaasti tukailtiin takapihaa ja siellä olevia tavaroita. Eikä ympäriltä kuuluvat uudet äänet ja hajutkaan pelottaneet pieniä pokia.

Ulkoilut huipentuivat tänään kun käytiin Virpin ja Peten luona kyläilemässä ja tutustumassa isoihin poikiin. Ja vielä isompaan poikaan. Penikat lähtivät heti tutustumaan paikkoihin ja rohkeasti kohtasivat isompansa niin sisällä kuin ulkonakin. Kyllä tyytyväinen saa olla näiden poikien luonteeseen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti