sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Juhannus
Niin se juhannus taas oli ja meni, eikä aiheuttanut mitään ihmeellisempää maailmankirjoissa. Tai ainakaan meidän. Kolmen päivän viikonloppu on toki aina mukavaa vaihtelua ja virkistää kummasti. Kaksi viikkoa vielä ja alkaa kesäloma, tai puolikas kesäloma koska pidän vain kaksi viikkoa heinäkuussa ja loput sitten joskus myöhemmin.

Perjantaina oli hyvä keli, jopa niin hyvä että se mikä ei palanut edellisenä viikonloppunan niin nyt paloin... Ihme ettei sitä ikinä opi. Launantaina sitten satoi, ja satoikin niin kunnolla että piha-aidasta irtosi taas yksi lauta, uuden aidan pykäämisessa alkaa olemaan kohta jo kiire ettei koirat karkaa pihasta. Sadepäivää piti viettää kunnon pleikkaturnauksella, mutta toinen ohjain sanoikin sopimuksen irti ja turnaus piti siirtää hamaan tulevaisuuteen. Ehkä ens juhannuksena uudestaan? No tulipa sitten hoidettua parit näyttelyilmot, ja erkkarin ilmot tietty tärkeimpänä. Oli ärsyttävää ettei erkkariin saanut mitään paljousalennusta, en tykkää :(

Sunnuntaina keli oli hiukan suosiollisempi ja käytiinkin oikien kanssa hiukan puistoilemassa. Niin apaattista puistoilua ei kyllä ole nähty pitkään aikaan, yks kyttää yhteen suuntaan, toinen kyyhöttää penkin alla, kolmas seilaa heinikossa ja neljäs itkee ku kukaan ei juokse. Ihmettelen vaan että miten sellaisen puistoilun jälkeen voi likat olla niiiin väsyneitä, ei ymmärrä.

Ensi viikolla sitten onkin parin kuukauden tauon jälkeen hieroja tulossa. Saa nähdä onko likkojen jumit ja jamit poissa, ja aletaanko treenaamaan viimisiä kisoja varten. Vai oliko se niin että rinnekunnossa 2013 ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti