sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

17.6 Kotka


Tänä aamuna taas lähdettiin reissuun, tällä kertaa Kotkaan. Reissussa mukana olivat myös KirsiMaria ja sileet tytöt Dixi ja Minni.Oltiin sen verran ajoissa liikkeellä että saatiin auto mukavan lähelle kisapaikkaa. Teltta saatiin pystytettyä hyvälle paikalle hiukan syrjempään, ja onneksi saatiin, sillä ei mennyt kauaakaan kun alkoi satamaan. Ja sadetta sitten riittikin eilisenkin edestä. Sade senkuin yltyi mitä lähemmäksi kehän alkaminen tuli. Tiesin ettei Lakulle ollut merkitystä kelistä mutta Vilkun suhtautuminen vaakatasossa tulevaan veteen oli arvoitus. Kun hetki koitti ja otin Vilkun ulos niin olihan se aikamoinen järkytys pojalle kun samantien oli läpimärkä. Onneksi sitten liikkeessä nousi kuitenkin häntä ja esiintyminen meni hyvin. Pöydällä oli mukavampi seisoa kuin maassa kurassa. Tulos oli hieno, NUO ERI/1, SA, PU-2, vara-SERT ja vara-CACIB. Hieno poika ! Arvostelu oli seuraavanlainen; "Erinomainen tyyppi. Hyvin kaunis nuori uros. Sopiva rungon pituus. Hyvät raajat ja ylälinja. Kaunisilmeinen pää. Hyvä pigmentti, silmät ja korvat. Normaalisti kulmautunut edestä ja takaa. Liikkkuu hyvin."

Kuten todettua, keli ei Lakua haitannut vaan pihalle tultiin häkistä reippaasti. Esiintyminen meni hyvin ja tänään liikkuminenkin meni siihen malliin kuin sen pitäisikin, eli ei pomppu-hyppy-pomppu etenemistä. Myöskin Lakun tulokset olivat tänään hienot, VAL ERI/2, SA, PN-3 ja vara-CACIB. Ja arvostelussa sanottiin: "2-vuotias, hyvin sopusuhtainen, kaunis narttu. Hyvä koko. Kaunis niskalinja. Hyvä selkä. Tasapainoisesti kulmautunut edestä ja takaa. Hyvä pään profiili. Erittäin hyvä pigmentti. Ryhdikäs hyvin liikkuva narttu, jossa paljon laatua."

Tässä kohtaa sitten sade taukosi ja sileät pääsivät esiintymään hivenen paremmassa kelissä. Vaikka eihän se maa ollut kuiva, ei todellakaan. Dixi ensiintyi hienosti ja tuloksena JUN ERI/2.

Vilkku lähti kotiin heti arvostelun jälkeen ja niin mekin teimme. Koska koko päivän kestänyt kesäsade oli kastellut koko päällä olleen vaatekerran, ja varavatteetkin oli jääneet kotiin, ei auttanut muu kuin kurvata läheiseen halpahalliin ja ostaa uusi vaatekerta. Kun päälle oli saatu kuivat ja lämpimät vaatteet niin seuraavaksi suunnattiin syömään jonka jälkeen kotiin. Valitettavasti kehno sää esti kunnollisen kuvan ottamisen Vilkusta, joten nyt esitellään sitten sellainen hiukan huonompilaatuinen kuva. Ja kiitos Vilkun omistajille että olen Vilkkua saanut näyttelyihin viedä!Vilkku / Dixon Akira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti