lauantai 16. kesäkuuta 2012

16.6 Helsinki


Tänään oli vuorossa ns. lähinäyttely kun kokonaispituus reissulle jäi reilusti alle sadan kilometrin. Kerrankin.

Mukaan kisoihin oli ilmoitettuna Laku ja Vilkku, joka tuli matkaani Hakunilasta jossa treffattiin Vilkun omistajien kanssa. Samaan aikaan kun Vilkku oli kisaamassa Aptuksessa niin Vilkun omistaja osallistui Venlojen viestiin.

Vilkku esiintyi hienosti häntä pystyssä eikä pöytäkään pelottanut ollenkaan, vaan tuomari sai rauhassa tutkia ja kopeloida ilman että se olisi häirinnyt Vilkkua mitenkään. Hieno nuori mies! Tuloksena oli NUO EH, ja arvostelu oli tällainen: "Erittäiin hyvän tyyppinen ja kokoinen, hyvät mittasuhteet, erinomainen runko ja eturinta, riittävä raajaluusto, alaleuka voisi olla hieman leveämpi. Pehmeät korvat, kauniit tummat silmät, hyvin kulmautunut takaa. Ikäisekseen hyvä turkki, liikkuu hyvin takaa, turhan löysästi ja veivaten edestä."

Laku esiintyi erittäiin reippaasti ja iloisesti, jopa niin iloisesti että eteenpäin mentiin enemmän pomppien kuin neljällä jalalla, vaan eipä haittaa. Tuloksena oli tänään EH, ja arvostelu meni näin: "Sopivan kokoinen, hyvät mittasuhteet omaava, hyvä kaula, hyvin kiinnittyneet korvat, hieman kapea alaleuka, vankka runko, turhan löysät kyynärpäät, erittäin hyvin ulmautunut takaa, turkki ei parhaassa mahdollisessa kunnossa tänään, liikkeet voisivat ola tehokkaammat."

Keli ei ollut ihan paras mahdollinen sillä aurinko porotti lähes pilvettömältä taivaalta eikä vilvoittavaa tuultakaa ollut kuin nimeksi. Erilaisten säätötoimenpiteiden jälkeen koirat saivat kuitenkin varjoa häkkien päälle mutta me ihmiset näytämme tällä hetkellä enempi keitetyiltä ravuilta... Huomenna on vuorossa Kotka jonne onkin sitten luvattu sadetta koko päiväksi joten mennään sitten äärilaidasta toiseen.

Kehän jälkeen käytiin moikkaamassa Fania Askistossa. Vaikka päivä olikin jo ollut pitkä niin virtaa riitti niin juoksemiseen, haukkumiseen ja Kiran osalta myöskin karkailemiseen. Taas kerran sitä sai todeta että vaikka kaikki jaloissa pyörivät popot ovat keskenään erinäköisiä niin silti ne on samannäköisiä.Vilkku ja Fani, taustalla häärii Kira.
Vilkku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti