torstai 28. kesäkuuta 2012

Hierontaa


Eilen tytöillä kävi hieroja kun edellisesta hierontakerrasta on noin puolitoista kuukautta. Hieronta on likoista, ja varsinkin Lakusta, niiin mukavaa ettei Laku meinannut pysyä nahoissaan kun näki että kuka on tulossa. Hyvä niin :)

Mitään vakavampaa syytä tyttöjenhironnalle ei ole ollut, olen vain halunnut varmistaa ettei mitään suurempia jumeja tai kipupaikkoja ole varsinkin nyt ollaan treenailtu niin agilitya kuin maastoakin.

Kiralla on koko ajan ollut eriasteisena toispuoleisuuttaa, oikealla aikas samassa kohdassa koko ajan jumia. Mistä tuo toispuoleisuus tulee on jäänyt arvoitukseksi sillä liikkeet on kuitenkin tasapainoiset.

Lakulla taasen oli alussa pieni jumeja eri puolilla kehoa, mm. niskassa ja sisäreidessä (?). Nyt kuitenkin Laku oli todella hyvässä kunnossa eikä tämän kerran perusteella ole tarvetta seuraavalle hieronnalle kuin ensi vuonna. Katsotaan sitten mikä on tilanne kun agitreenit taas alkaa ja jos päästään kisaamaankin maastoihin tänä vuonna (ja kun ostinpa muuten Lakulle taas uuden juoksukopan, oliskohan tuo jo seitsemäs koppa meillä?).Dixon Ariel / Fani


Tänään erkkaria varten siistittävänä kävi Fani, valitettavasti kuvista ei tullut kovin hyviä vaan hiukan epätarkkoja mutta tässä nyt vähiten epäselvä kuva. Paljoa ei Fania tarvinut siitiä, korvat kaivettiin esiin tupsujen seasta ja tassuista karsittiin kaikki harottavat karvat. Nyt on kiva lähteä erkkariin, tavataan viimeistään siellä!

1 kommentti:

  1. Hyvä Hanna-Leena ;) on kiva taas saada lukea näitä blogejasi piitkästä aikaa. Meilläkin käy hieroja kotona Villen ja Mallan luona. Villellä on jatkuvasti jumipaikkoja lapojen välissä (johtunee pitkästä rakenteesta) sekä agilitystä ja muista hypyistä. Mallan jumit johtunevat muista syistä, mutta nyt onneksi jo vähentymässä. Nähdään erkkarissa.

    VastaaPoista