maanantai 11. kesäkuuta 2012

9.6 Salo


Ennakkoasetelmat Saloon olivat hyvinkin jännittävät ja hermoja raastavat sillä Lakulta puuttui se viimeinen valionarvoon vaadittava serti. Vielä kun aikatauluijen ilmestyttyä selvisi että podengoilla oli tuomarin muutos, nyt arvostelemassa olisi Jukka Kuusisto joka on itsekin kasvattanut podengoja (kennel Lecibsin). Pieniä karkeita oli ilmoitettuna 6kpl, neljä urosta ja kaksi narttua, ja se toinen narttu oli vieläpä nuortenluokassa eli Lakulla ei olisi mahdollisuuksia sertiin ilman PN-voittoa.

Junioriuroksissa olikin sitten heti kolme kisaajaa, joista kaksi sai eri:n ja Penni eh:n. Vain luokkavoittaja sai sa:n. Sentti oli sitten se neljäs uros saaden eri:n ja sa:n valioluokassa. Sentti oli myöskin paras uros sertin mennessä junnulle.

Nuortenluokan narttu esiintyi reippaasti ja saikin eri:n ja sa:n joten Lakun kanssa jännitys sen kuin vaan tiivistyi. Laku oli reippaana ja esiintyi pirteästi niin liikkeessä kuin pöydälläkin, tuloksena eri ja sa. Jess! Paras narttu kehässä Lakulla meinasi sitten hiukan liikkeet mennä pelleilyksi, mutta seisominen meni hienosti ja tuomari tulikin sitten kättelemään Lakun ykköspallille!!! Jess jess jess!!! Lakusta tuli valio!!! Aikamoiset fiilikset, ei voi mitään. Sitten olikin vuorossa viimeinen kehä, rotunsa parhaan valinta. Sentti esiintyi erittäin mallikkaasti mutta Lakulla liikkuminen meni jo aikas pelleilyksi, ja täytyy kyllä rehellisesti myöntää etten niin hirvesäti edes yrittänyt saada Lakua kuosiin. Kun se tärkein tavoite eli viimeinen serti tuli saavutettua niin... Ja niinpä sitten tuomari ojensikin Sentille rop ruusukkeen ja Lakulle vsp ruusukkeen. Ohessa tuomarikuva josta ehkäpä näkeekin ettei ole ilolla rajaa :o)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti