torstai 30. elokuuta 2012

26.8 Luumäki


Sunnuntaina oltiin Luumäellä ryhmänäyttelyssä normaalia isommalla porukalla kun keräännyttiin yhteen tänä vuonna näyttelyn merkeissä, kahdeksasta pienestä karkeasta oli peräti seitsemän minun ilmoittamia :o) Mukana olivat Virpi, Sentti ja Penni, Kirsi, Nelli ja Vilkku, Rea ja Helmi, Pirkko-Liisa ja Starda, KirsiMaria ja Dixi sekä tietenkin Kira ja Laku.

Tuomarina oli kotimainen Jaana Hartus joka on yksi miellyttävimmistä tuomareistamme, kohtelee aina ystävällisesti ja mukavasti niin koiria kuin esittäjiäkin.

Poikia oli ilmottuna kolme, jokainen eri luokassa. Ensimmäisenä vuorossa oli Penni joka kisasi vielä junnuissa. Penni esiintyi hyvin, malttoi seistä kauniisti ja saikin ERI:n ja SA:n. Vilkku oli täyttänyt jo kaksi vuotta joten kisasi avoimessa. Vilkku liikkui jälleen hienosti, häntä ylhäällä ja korvat pystyssä. Poseeraaminen ei sitten hirveästi kiinnostanut, istuminen olisi ollut paljon mieluisampaa :o) Mutta tuloksena kuitenkin ERI ja SA. Valioluokassa kilpaillut Sentti esiintyi niin liikkeessä kuin poseerauksessakin konkarin elkein, "kyllä tää osataan" ja myöskin ERI ja SA. Eli kaikki pojat olivat sitten paras uros -kehässä jossa järjestys oli Vilkku ykkönen, Sentti toinen ja Penni kolmas. Vilkulle myöskin sertti ja Pennille vara-sertti.

Tytöissä kisaajia oli yhteensä neljä, joista avoimessa kisasivat Starda ja Helmi sekä valioissa Laku ja Kira. Stardalle näyttely oli ensimmäinen, ja hiukan likkaa jännittikin esiintyminen ihan yksinään. Liikkeet meni hyvin, häntä ylhäällä ja korvat pystyssä mutta sitten pöydällä esiintyminen ei miellyttänyt ollenkaan eikä liikkuminenkaan sujunut enää sen jälkeen vaan oli kiire mamman luo. Tuloksena kuitenkin ERI ja SA. Helmi oli esiintynyt aikaisemmin vain balttian junnuluokissa joten tämä oli ensiesiintyminen suomessa. Helmi esiintyikin hienosti, yhtä iloisesti häntä heiluen ja reippaasti liikkuen kuin aina ennenkin. Helmillä ei tuota karvaa ole kerääntynyt kovinkaan runsaasti ja tuloksena oli EH. Valioluokassa Laku esiintyi tuttuun tyyliinsä pomppien ja loikkien eikä poseeraamisestakaan meinannut oikein tulla mitään, mutta ERI kuitenkin. Kira liikkui reippaasti mutta korvat olivat kadoksissa. Pöydällä Kira sitten olikin aivan upeasti, ehdottomasti parhaiten koko porukasta. Molemmat likat saivatkin ERI:n ja Laku myöskin SA:n. Kiralla SA jäi saamatta pehmeän karvan takia. Myöskään kolmas valiluokan narttu ei saanut SA:ta. Paras narttu -kisassa olivat siis Starda ja Laku vastakkain. Jospa vaan Satrda olisi jaksanut vielä esiintyä edes hiukan niin tulos olisi ollut tuomarin mukaan toinen, mutta tällä kertaa siis Laku oli ykkönen ja Starda kakkonen saaden kuitenkin sertin heti ekassa näyttelyssään!

Lopuksi sitten rotunsa parhaan tittelistä olivat kisaamassa Vilkku ja Laku, sama parivaljakko kuin Leivonmäellä reilu kuukausi sitten... Ja tällä kertaa voiton vei Vilkku. Aikas mahtavaa :o)

Sileissä Dixi edusti ainoana tiimiämme, ja esiintyi jälleen iloisesti häntä heiluen. Tuloksena ERI ja SA sekä paras narttu -luokassa kolmas. Reipas juniori :o)

Ohessa muutama kuva, kiitos niistä kuuluu Nellille. Kiitos myöskin kaikille mukana olleille, oli kiva nähdä teitä. Mitähän keksittäisiin ensi vuodelle?


ROP Dixon Akira


Pirkko-Liisa ja Starda


Nelli ja Vilkku


Helmi


Starda


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti