torstai 6. syyskuuta 2012

2.9 Helsinki


Helsingissä kaikkien rotujen näyttelyssä oli karkeissa mukana menossa pojat Penni ja Sentti sekä sileissä Dixi. Tuomarina oli ranskalainen herrasmies Christian Jouanchicot joka mm. kätteli kaikki näytteilleasettajat kun he tulivat kehään. Entuudestaan tuntematon tuomari joka oli erittäin mukava ja ystävällinen sekä siitä erittäin harvinainen ranskalainen että puhui englantia ;o)

Penni oli ekana kehässä ja esiintyi hienosti, niin pöydällä kuin maassakin. tuloksena ERI/1 mutta ei SA:ta ja arvostelu oli: "Very good bite with teeth missing. Correct construction. Very good topline. Excellent head. Excellent eyes & ears. Correct proportions. Straight in front. Could have more chest. Excellent back angulations & tail set. Very good coat. Close behind & loose in front in movement."

Sentti esiintyi myöskin reippaasti, konkarin elkein :o) Tuloksena ERI/1, SA, PU-1 ja VSP. Arvosteluna: "Correct bite. Excellent construction. Very good topline. Nice head with excellent proportions. Excellent expression, eyes and ears. Front could be better. Excellent chest, correct back angulations & tail set. Correct mover."

Sileissä edelleen junnuissa kisaava Dixi menestyi jälleen hienosti, tuloksena ERI/1, SA, PN-1 ja ROP. Aivan mahtava tulos jälleen junnuluokan koiralta :o) Arvosteluna: "Correct bite. Exc sonstruction. Correct topline. Nice head with exc. proportions. Exc. ears. Could have better front. Exc chest. Exc. back angulations. Correct tailset. Correct mover on the side."Ei kommentteja:

Lähetä kommentti