lauantai 11. elokuuta 2012

8.8. Tuomarinkartano, mätsäri


Keskiviikkona keli oli mitä mainioin, aurinko paistoi vaan ei liian kuumasti joten reippain mielin lähdettiin Tuomarinkartanolle mätsäriin. Paikalle olivat tulossa molemmat A-pentueen tytöt, Fani (Dixon Ariel) ja Starda (Dixon Adele). Valitettavasti Pirkko-Liisa ja Starda eivät ehitneet paikalle niin aikaisin että olisivat päässeet kisaan mukaan, mutta onneksi pääsivät tulemaan kuitenkin paikalle sitten myöhemmin. Fani ilmoitettiin mukaan kisaamaan mutta omat tytöt jätin ilmoittamatta sillä pieniä aikuisia oli "kuin meren mutaa" eli todella paljon.

Fanilla on jonkin verran pöytäkammoa koska yhdistää pöydällä olemisen aina eläinlääkäriin, joten lähdettiin sitten harjoittelemaan ja saamaan muitakin pöytäkokemuksia kuin eläinlääkärillä. Lisäksi Fani oli ilmoitettu Kouvolaan ja Heinolaan joten sitäkin varten treenit olivat paikallaa.

Aikamme odoteltuamme (lähemmäs kaksi tuntia) oli sitten meidän vuoro ja parinamme oli staffi. Hetken harmistelin että olimme ensimmäisinä kun perässä tuli puuskuttaen ja korsiten jyräävä staffi, mutta hienosti Fani liikkui eikä välittänyt takaa tulevasta mitään. Heti liikkeelle lähdettäessä häntä nousi reippaasti ylös niinkuin korvatkin, ja liikkeet olivat oikein reippaat ja matkaatekevät. Pöydällä meni myöskin hienosti, ei minkäänlaista kammotusta tai negatiivista reaktiota. Kauniisti antoi katsoa hampaat ja roplata kroppaa, ei väistänyt ollenkaan tai pyrkinyt pois pöydältä. Hieno ja reipas likka :o) Seisominen maassakin meni hyvin, varsinkaan kun ei yhtään ole treenattu niin ei voi myöskään kovasti vaatia. Hiukan se paikallaan seisominen ihmetytti ja istuminen olisi ollut kivempaa.

Joitakin kuvia saatiin tapahtumasta, valitettavasti kuvat eivät kovin laadukkaita ole (kuten ei mun kamerakaan) mutta jotakin niistä nyt kuitenkin näkee. Suuret kiitokset Veeralle kuvaamisesta!!!Dixon Adele ja Dixon ArielDixon Ariel


Dixon Ariel


Dixon Ariel


Dixon Ariel


Dixon Ariel


Dixon Ariel

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti