tiistai 30. kesäkuuta 2009

Tyttöjen viikonloppu, osa 2Uskomatonta kyllä niin kaikki tytöt nukkuivat koko päivän, myös silloin kun Heli ja Jari kävivät jotka nyt sitten jäivät paitsi podengoviihteestä.

Kyllä niin upeasti kaikki tytöt tulivat toimeen keskenään eikä kenelläkään mennyt kuppi nurin tai herne nenään. Tai kerran kun Martta ei vielä tiennyt meidän lauman ruokapaikkoja vaan meinasi tunkea Millin kupille niin Milli (!!!) murisi ja näytti hampaita (niitä kahta jotka on vielä jäljellä). Deco antoi kakaroiden painia rauhassa eikä tunkenut sinne mukaan jolloin paini pysyivät ihan rauhallisella tasolla, kuten äänikin. Vastaavasti kakarat antoivat Millin olla rauhassa eivätkä jyränneet vanhusta. No sunnuntaina Martta hetken aikaa yritti sitkeesti saada Milliä leikkimään mutta luovutti kun ei vanhus lähtenyt. Kirakin näytti että hiukan on jo ikää kertynyt, sillä Martta sai tulla yöllä nukkumaan hänen koriinsa hänen viereensä. Oli muuten hellyyttävä näky.

Normaalisti lelukorista haetaan vain muutamaa suosikkilelua mutta kun Martta haki kaikki lelut, ja varsinkin niitä joilla omat tytöt ei yleensä leiki, niin johan alkoi nekin lelut kiinnostamaan. Ja varsinkin Niinalta saatu värikäs solmulelu oli suosittu. Siinnä sitten kaksi kakaraa makaa lattialla kyljellään ja molemmat kiskoo solmua erisuuntaan.

Muutama kuva vielä sunnuntailta tähän mukaan, ja loput kuvathan on nähtävissä nettialbumissa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti