keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Lähtö lähestyyHuomenna se sitten tapahtuu, eli Valko-Venäjän turnee alkaa 15:01 kun Niina starttaa Ruskolta kohti motarin Shelliä jossa kyytiin hyppää Vito. Veikkolassa sitten tehdään ns. koelastaus kaikelle mukaan meinatulle roinalle. Kovasti siitä lähdetään että yhdellä vetoalustalla selvittäisiin.Kamaa kyllä on mukana jonkin verran, pari häkkiä, tuolit ja näyttelyteltta, ihmisten reissukasseja unohtamatta. Ja eiköhä sieltä jotakin tuliaistakin mukaan tartu (niitä varten onkin mukana pari tyhjää kassia).

Tänäaamuna käytiin hakemassa tytöille ekinokokkoosiläkitys ja samalla hoitui myös Kiran rokotusten uusiminen. Nyt sitten pakataan ja yritetään muistaa mitä kaikkea tarvitaan tai ehkä tarvittaisiin ja toivotaan samalla ettei mitään oleellista unohtuisi. Alkuviikosta kun oli todellsita hellekeliä sain kuningasidean (nooo, omasta mielestäni) ja kävin ostamassa lastentarvikeliikkeestä rattaisiin kiinnitettävän päivänvarjon. Ihan vaan varuiksi jos näyttelypaikka onkin sellainen ettei telttaa saa pystyyn niin ainakin jotakin varjoa saisi koirille aikaiseksi. Vaan nyt kun katselee Minskin sääennusteita viikonlopuksi niin lupaavat n. 15 astetta lämpöä ja vettä yhden pisaran edestä. Toivotaan totisesti että sen teltan saa sinne pystyyn. Ja että se kanssa pysyisi pystyssä eikä lähtisi tuulen mukana (kuten viimevuonna Kouvolassa).

Ja ainakin kuvassa hotelli näyttää ihan asialliselta, toivotaan että myös paikan päällä. Tässä linkki hotelliimme. Jos vaan kyseisestä pytingistä löytyy kohtuuhintainen netti niin laitetaan pientä reissupäivistystä tulemaan. Ja kuvia kanssa.

Nyt takas pakkaamaan :o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti