perjantai 19. kesäkuuta 2009

JuhannustaOn se vaan mukavaa viettää keskikesän suurta juhlaa näiden, ei aina niin täysjärkisten, podengojen kanssa. Kerrottakoon nyt vaikkapa tuon nuorimmaisen viimeisin tempaus jossa parvekkeella oleva grilli oli lastattu täyteen erilaisilla herkuilla ja seuraavat odottelivat vieressä vuoroaan lautasella. Eihän siinä tarvinut grillimestarin kuin kääntää selkänsä hetkeksi niin johan tuolla pienellä apukokilla oli yksi voilla sivelty maissi suussaan :o)

HYVÄÄ JUHANNUSTA KAIKILLE !


2 kommenttia:

  1. Joo, muistan kun Kirppu oli vielä meillä juuri Portugalista tulleena, niin oltiin rannassa grillaamassa. Kertakäyttögrillissä oli iso jättipihvi poikineen ja niin vaan tämä vilkas pikku-Smurffi koitti pölliä itseään isomman pihvin grillistä... Omatoimisuus on hyve... ;)

    VastaaPoista
  2. Omatoimisuudesta palkitaan, nam ;) Ompa tuota meilläkin nähty, yllättävän vikkelään ne makkarat ja pihvit kyllä yrittävät hävitä grillistä. Eikä auta vaikka kuinka vartioisit ja siirtäisit ympäröivät tasot metrien päähän... Pieni grillihävikki taitaa kuulua podengopitoiseen kesään ;)

    VastaaPoista