sunnuntai 24. toukokuuta 2009

PikataipaleellaTänään on viimeinen lusmuilupäivä helatorstain tuomasta vapaaputkesta ja sen kunniaksi päivän kalenteri näyttikin aikas täydeltä ja tiiviiltä.

Päivä alkoi herätyskellon soittoon sillä ensimmäisenä kohtana kalenterissa oli valokuvaus. Olin ilmoittanut tytöt Pikkusaaren joukkokuvaukseen kuvausaikatoiveena klo 8, aamulla. Kuvauspaikka oli Nummelan lentokenttä (enpä ollut tiennytkään että sellainen Nummelasta löytyy). Ilma oli mitä ihanin, aurinko paistoi lähes pilvettömältä taivaalta ja tytöt olivat täynnä energiaa. Jännityksellä nyt sitten odotellaan että minkälaisia kuvia sieltä tuli, kuvaajan mukaa Kirasta ainakin tuli yksi täysosuma kuva.

Seraavaksi kalenteri käski menemään Aptus Showhun katsomaan Sentin esiintymistä. Koskapa Sami meni käymään töissä pääsin kyydillä Virpin ja Sentin luokse Espooseen josta yhdessä jatkoimme matkaa kisapaikalle. Ja kyllähän sinne kannattikin lähteä katsomaan sillä Sentti esiintyi todella upeasti, nyt esiin tulivat poitsun kauniit liikkeet. Tuloksena olikin ERI/2, PU-3 ja vara-sertti (yhteensä uroksia oli 6, kaksi junnua, kaksi nuorta ja kaksi valiota). Parhaiten mieleen Sentin arvostelusta jäi viimeinen lause, "erinomainen käyttäytyminen". Pienten karkeiden ROP oli Oliwer, Irezumi Nacer do Sol ja pienten sileiden ROP oli Vito, Tähtitaivaan Häksätin ja keskikokoisten karkeiden ROP oli Vehkakallion Daniela. Onnittelut kaikille ropeille taustajoukkoineen.

Ja tokihan ennen kotiinlähtöä piti käydä tarkistamassa myyntikojujen tarjonta, ja olihan sitä. Tälläkertaa haaviin tarttui ihanat sadepuvut tytöille. Ja mikä uskomatonta, molemmat olivat aivan oikeankokoiset eli ei tartte lähetellä ees sun taas paketteja oikean koon löytämiseksi.


Eikös olekkin ihanat sadeasut?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti