perjantai 22. toukokuuta 2009

Horatio ja muita mukavia juttujaJee, toinen vapaapäivä menossa ja kaks vielä jäljellä. Kyllä niin mukavasti katkasee tämä helatorstai kevään aherruksen. Ja aherrettukkin on, totta kai. Sentti-boy kävi tänään kiusittavana eli siistin pojan korvat ja peräpeilin. Kyllä vaan koiran koko ilme ja olemus muuttuu näinkin pienellä tekemisellä, oikeen harmittaa ettei tullut otettua ennen-jälkeen kuvia. Joten saatte nyt tyytyä yhteen jälkeen-naamakuvaan sillä tämä pikku-hyrrä ei jaksanut olla paikoillaan niin kauan että olisi saanut otettua kunnon seisontakuvaa.


Mimoso do Vale do Juiz


Aamu aloitettiin kyllä metsälenkillä jolle lähes kaikki karvakorvat osallistuivat eli Deco, Kira, Sentti ja Satku (joka siis on Sentin paimen-isoveli) Millin nauttiessa kotisohvan mukavuuksista. Aivan uskomattoman hienosti Deco reagoi Satkuun jonka siis näki nyt lähietäisyydeltä toisen kerran, vain yksi haukku eikä muuta!! Hienoa Deco. Kakarat sitten innostuivatkin tällä reissulla hirvijahdista sillä törmäsimme ihan tuoreisiin hirven (siis ehdottomasti kyseessä oli hirvi koska eihän meidän podet metsästä sen pienempiä elukoita)jälkiin joihin kaikki regoivat mutta kakarat sitten lähtivät ajoon. Siinnä sitten akat kiekuu minuutin jos toisenkin eikä metsä vastaa ollenkaan (vaikka olenkin kuullut että niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan...). Deco ja Satku katselivat touhua ehkäpä hievenen huvittuneina ja Deco sitten tuumasi ettei tämmöinen peli vetelä ja lähti hakemaan kakaroita. Ja niin vaan kävikin että hetken kuluttua Deco paimensi pienet ajokoirat takaisin. Oli muuten aikas pitkäkielisiä tulijoita, mutta onnellisia.

Olisi luullut että metsälenkki, hirvenmetsästys ja kyniminen olisi jo tuntunut tassuissa mutta mitä vielä. Kun vauhtiin oli päästy niin eihän Kira ja Sentti osanneet lopettaa ollenkaan. Ensin testattiin Sentin ketteryyttä kotiradalla (yläkerrassa pääsee juoksemaan ympyrää eteisen, keittiön ja olohuoneen läpi), ja hyvinhän tuo jullikka kääntyikin. Sitten testailtiin eri lelujen kestävyyttä.


Kira ja Sentti testaa (Huom! kännykkäkuva)


Ja välillä käytiin tarkistamassa pöydällä minkälainen pullatilanne on, eli tarvitaanko apua syömisessä etteivät kuivu :o) Milli katseli ihmeissään kakaroiden meininkejä ja yritti pysyä parhaansa mukaan poissa jaloista.

Ja tänään sitten löydettiin meidän tytöiltä eka punkki, Millistä. Eli koira joka makaa sohvalla tolkuttomassa tilassa n. 23 h vuorokaudessa on se jolla on punkki... Ja tämäkin punkki huomattiin koska Deco on niiiiiin hyvä. Kokoilin koiria pihalta sisälle ja ihmettelin miksi Deco väen väkisin yrittää nuoleskella Millin sisäreittä toisen kävellesssä sisälle. Nappasin Millin syliin ja siellähän se, punkki. Oli kylläkin ihan just kiinnittynyt, niin pieni vielä oli. Punkkitarkastus tehtiin samantien muillekkin muttei muita vapaamatkustajia löytynyt. Tyypillistä että eka punkki tulee juuri ennen suunniteltua Bayvantic Vet liuoksien laittamista. Huomenna kun on tarkoitus koirienkin saunoa ja käydä pesulla jonka jälkeen saavat liuokset niskoihinsa.

Valko-Venäjän matka lähestyy vauhdilla ja perhoset sen kuin lisääntyy vatsassa samaan tahtiin. Onneksi Niina lähtee reissuun mukaan niin on helpompaa, voidaan sitten kimpassa ihmetellä että mikä maa, mikä valuutta. Jaa, mikäs muuten on siellä valuuttana? Entäs kurssi? Täytyypi käydä katsastamassa Forexin sivuilta.

Kiralle tilaamani kuonokoppakin on tullut jo aikoja sitten mutten oikeen ymmärtänyt että miten sen oikeaoppisesti tulisi paikoilleen osua joten jätin kokeilemisen siihen että päästään ammattilaisen pakeille. Vaan eilenpä näin netissä oikeen hyvän kuvan kyseisen mallisesta kuonokopasta basenjin päässä ja silloin koin valaistumisen ja eikun heti kokeilemaan. Noooh, Kira näytti ihan Hannibalilta ja se pienin netistä löytynyt kuonokoppa on ISO. Joku siis saa sitä modifioida paremmin sopivaksi. Tänään näytin Virpille miten sellainen kuonokoppa laitetaan päähän ja tällä kertaa kohteena oli Deco. Edelleen kohde näytti ihan Hannibalilta ja kuonokoppa oli ISO. Nyt sitten pohdinkin että onko tämä tosiaan pienin koppa joka löytyy. Onko tosiaan italiaanoilla näin paljon isompi pää kuin meidän tytöillä?

Ai niin, kun lähdettiin metsälenkin jälkeen ajelemaan pois nähtiin viereisellä parkkiksella itse Horatio ;o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti