torstai 6. syyskuuta 2012

Maastojuoksua ja terveystarkastustaTiistai olikin sitten yhdenlaista toimintaa täynnä, meinaan autolla ajelua. Lähemmäs 300km tuli mittariin yhden päivän aikana vaikka minnekkään ei mentykään.

Ensin lähdettiin likkojen kanssa Hyvinkäälle maastotreeneihin ja oltiinkin paikalla kerrankin ajoissa. Niin ajoissa ettei paikalla ollut vielä muita ollenkaan. Mutta kannatti olla ajoissa niin sain heti ensimmäisen lähtönumeron.

Treenien tavoitteena oli saada Lakulle ehjä juoksu koko matkalla yksin juosten. Edellisissä treeneissä kun Laku juoksi yksin puoli kierrosta, piti kolmasti lähteä tarkitelemaan minun sijaintiani. Nyt lähtö oli yhtä hyvä kuin ennenkin, ensimmäisen kerran piti lähteä tarkastamaan minun sijaintini huomattavasti myöhäisemmässä kohdassa kuin viimeksi. Ja paluukin vieheelle tapahtui nopeammin kuin viimeksi. Toisen kerran Laku jätti vieheen kun matkaa oli jäljellä n. kolmannes, ja paluu vieheelle oli vieläkin nopeampi kuin ensimmäisellä kerralla. Loppu matka meni hyvin, ja vieheen tappo lopussa oli erinomainen. Vieheen veto meni just niinkuin toivoinkin, lähellä Lakua. Kiitos siitä vetäjälle!

Kotona ollaan vapavieheellä treenailtu lähtöjä ja vieheen tappoa koppa päässä, eikä koppa ole haitannut menoa ollenkaan. Nyt kun saisi jonkun varman juoksijan treenikaveriksi niin seuraavaksi voisi ottaa koko matkan kopan kanssa.

Hyvinkäältä matka jatkui Hakunilaan hakemaan Dixi terveystarkastukseen, joka pidettiin Klaukkalassa. Tarkastavina eläinlääkäreinä olivat jälleen Per ja Lotta Axelson jotka ovat tehneet lähes kaikki meidän kaikkien koirien terveystarkastukset. Tarkastustulokset olivat jälleen erittäin mieluisat, sillä polvet 0/0, silmät terveet eikä sydämestäkään kuulunut mitään sivuääniä. Taas saadaan olla tyytyväisiä yhdestä uudesta tutkitusti terveestä koirasta. Nyt voi sitten alkaa miettiä jo hyvissä ajoin ja hyvin mielin niitä sulhaskandidaattejakin :o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti