maanantai 7. syyskuuta 2015

5.9 VantaaVantaan kaikkien rotujen näyttelyyn oli ilmoitettuna Lila sekä Sissi, tuo Helmin ihana tyttönen. Taas kerran oli podengoilla tuomari vaihtunut, mutta se ei kylläkään minua harmittanut sillä tuurajana oli Pekka Teini, yksi mukavimmista kotimaisista.

Valitettavasti keli ei totisesti ollut kohdillaan, vettä vihmoi yölläkin niin kadut tulvi ja lainehti. Pukeutuminen toki kelin mukaan, saappaat jalkaan ja ei kun menoksi.

Kimpsut ja kampsut kehän laidalle, viritelmät kuntoon sateen varalta ja sitten vaan odotellaan. No ensin tuli sade joka kasteli ihan mukavasti mutta kuin toiveunissa niin sade taukosi kun oli aika aloittaa podengojen arvostelu. Uroksissa oli mukana myöskin Sentin ainokainen jälkeläinen (suomessa) jonka turkkia ollaan nyt kunnostettu vajaa vuosi ja nythän sitä satoa sitten korjattiin kun plakkariin napsahti urosten voitto sekä ensimmäinen serti.

Nartuissa oli kaksi junnua joista toinen siis oli Sissi. Molemmat saivat erin ilman sa:ta ja Sissi sijoittui toiseksi. Hyvin likka esiintyi ja oli pöydälläkin hienosti. Ei muuta kuin uusiin kisoihin vaan, siitä sitä kokemusta ja rutiinia alkaa kertyä.

Lila onneksi ei ihan hirveesti märästä nurmikosta häiriinny vaan esiintyi hienosti ja olikin sitten narttujen ykkönen. Homma kruunaantui kun tuomari sitten lopuksi ojensi meille ROP ruusukkeen :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti