maanantai 21. syyskuuta 2015

20.9 Hyvinkää RNNyt oltiin sunnuntaina kisaamassa Hyvinkäällä Lilan kanssa. Tosin mukanamme oli myöskin Topi, Lakun velipuoli ja Sentin ainokainen poika suomessa, jonka oma ihminen oli töissä joten ettei Topin turkin eteen tehty työ ihan valuisi hukkaan niin olihan pojan kehään päästävä.

Topi oli ainoa uros, mutta sehän nyt ei vielä takaa mitään, kuten koettu on ;) Topi oli erittäin reipas ja iloinen kehässä, pöytä meni hyvin kuten liikkuminenkin ja tuloksena olikin hienosti ERI, SA ja PU-1 sekä jo toinen SERT.

Lila esiintyi myös reippaasti, kostea nurmi nostatti etujalkoja hiukan normaaliakin enemmän mutta hyvin meni silti, ERI, SA ja PN-1. Sanottakoon vielä että PN-2 oli Unton tyttö joka sai nyt ensimmäisen sertin, onnea siitä!

Sitten koittikin hetki jota en ollut valmistellut etukäteen, molemmat koirat kehässä samaan aikaan, hups. Onneksi oli apukin lähellä ja Esko tuli esittämään Topia. Tällä kertaa Lila veti pidemmän korren ja oli ROP ja Topi sitten hienosti VSP. Pakko se vaan on myhäillä tyytyväisenä kun on saanut pojat noin hyvään karvaan näinkin lyhyessä ajassa :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti