tiistai 30. kesäkuuta 2015

Podengo erkkari 2015Tänä vuonna olin reissussa aikas pienellä kokoonpanolla, valiouroksissa Buddy ja Penni sekä junnunartuissa Sissi ja avonartuissa Lila. Harmillisesti Sanilla ei vielä riittänyt ikä osallistumiseen ja Laku saa rauhassa palautua mammalomalta. Lisäksi olimme ilmoittaneet Pennille jälkeläisryhmän kun sellainen kerran on mahdollista erkkarissa esittää ja kun ne vaadittavat neljä jälkeläistäkin löytyvät, kiitos kennel Kisamorin porukoille :)

Tuomarina erkkarissa oli kotimainen Rune Fagerström joka käsitteli koiria erittäin kauniisti ja rauhallisesti, tykkäsin!

Junnu-uroksissa ollut Pennin poika sai ERIn ja voitti luokkansa ollen myöskin VSP-juniori. Buddy oli eka kertaa kisaamassa valioissa ja hienosti pikku poika siellä pärjäsikin ollen PU-3 isoisän kiilatessa veteraaneista PU-2ksi. Pennille ERI muttei sijoitusta PU kehässä.

Junnu narttuja olikin sitten enemmän ja Sissi eka kertaa kehässä. Esiintyminen niin pöydällä kuin maassakin meni hyvin, alussa liikkeet suuntautuivat enemmän ylös kuin eteenpäin mutta nekin paranivat kerta toisensa jälkeen kun likka sai hiukan tuntumaa mitä pitäis tehdä. Tuomari tykkäsi todella paljon, sillä ERI, SA, ROP-juniori, PN-3 ja heti serti, erkkarissa!!! Kiitos tästäkin kuuluu Sissin omistajalla, Makelle, joka luotti koiran minulle näyttelyyn tuotavaksi. Lilalle myöskin ERI ja SA mutta ei sijoitusta PN kehässä.Pennin jalostusryhmä esiteltiin kahden kasvattajaryhmän jälkeen, ja kun kumpikaan näistä ei saanut KP:tä niin kyllä jännitti entistäkin enemmän. Vaan minkäs teet, kun tuomari tykkää niin tykkää ja tulihan se KP sekä hieno arvostelu. Pitkän, ja kostean, päivän kruunasi sitten Pennin jalostusryhmän sijoittuminen vielä BISS-2!!! Aivan mahtavaa!!!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti