keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Kertun ekat maastokisatKerttu, tuo todellinen monitoimipodengo, osallistui ensimmäisiin virallisiin maastojuoksukisoihinsa 14.6 Mikkelissä. Koska kyseessä kaiken muun kivan lisäksi oli ensimmäinen kerta kun kasvattini osallistuu johonkin viralliseen harrastusmuotoon, niin olihan tätä historiallista hetkeä lähdettävä paikan päälle katsomaan. Ja kyllä kannatti :)

Lähdettiin reissuun jo lauantaina, sillä kuinka ollakaan niin Hannan porukoilla on mökki hyvin lähellä kisapaikkaa joten yövyimme siellä. Ja olihan se aivan ihanaa kun saatiin kerrankin höpötellä kaikkea mahdollista maan ja tavaan välillä oikein ajan kanssa. Tai no, iltapala taisi olla kyllä lähempänä yöpalaa eikä seuraavana aamunakaan lähtö kisapaikalle ollut kovin rauhallinen tai seesteinen...

Keli oli ihan jees, ei liian kuumaa eikä satanutkaan kuin vasta ihan päivän lopuksi. Kerttu juoksi hienosti niin alkuerissä kuin finaalissakin. Selkeesti alkuerissä hiffasi että miten kaverin kanssa juostaan ja finaalista tulikin paremmat pisteet. Ihan ei yltänyt kokonaispisteet sertiin asti (vaaditaan 450pistettä) mutta ollaan kyllä todella tyytyväisiä näin hineoista juoksuista enskertalaiselle. Seuraavan kerran Kertun pääsee näkemään tositoimissa heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna Iisalmessa.

Ohessa vielä muutama kuva viikonlopulta, kiitos kuvista Hanna!.

.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti