lauantai 25. lokakuuta 2014

KotimatkallaNyt ollaan jo kohta koneessa, illaksi kotiin :-)

Eilinen päivä oli näyttelyssä lyhyt sillä tässä kansallisessa näyttelyssä ei järjestetty ryhmäkilpailuja lainkaan, ensimmäisen kerran kun tällaiseen olen törmännyt. Itse kisa meni OK, Sentti oli VSP ja Lakulle ERI (luokka voittajista valittiin molempien sukupuolien paras ja se oli sitten siinä, ketään muita ei sijoitettu.

Kojuissa kiertelyyn jäikin sitten aikaa oikein reilusti, sekä kuvien ottamiselle (lisään kuvat jälkikäteen kun en saa kamerasta niitä ulos kesken reissun). Jonkin verran löytyikin ostettava, mutta kokonaisuudessa aikas samanlaista tavaraa myynnissä kuin kaikkialla muuallakin. Hintataso joissakin tuotteissa hyvinkin edullinen, hiukan riippui maksoiko paikallisvaluutalla vai euroilla. Suurin ero paikallisen valuutan ja euron välillä taisi olla valiovahvistusten hinnassa, 20€ tai 200 paikallista rahaa.

Kehien jälkeen käytiin hiukan ajelulla keskustassa, tavoitteena oli löytää edes yksi paikallisista KFC ravintoloista. Ilman sen tarkempaa osoitetta lähdettiin sitten ajelemaan kohti keskustaa ja muutaman epämääräisen käännöksen jälkeen oltiinkin aikas keskustassa. Kaksi kolmesta KFC paikasta bongattiinkin mutta kummankaan lähettyvillä ei ollut parkkipaikkoja joten jatkoimme matkaa ja tälläkin reissulla jäätiin ilman näitä herkkuja. No jää taas jotain toteutettavaa seuraavalle ;)

Tämän päiväinen ajomatka Brnosta Prahaan meni hyvin. Liikennettä oli jonkun verran, onneksi ei niin paljon kuun vastaantulevaa jossa oli useamman kilometrin pituisia ruuhkajumeja. Tiet oli ajottain hiukan heikossa kunnossa, varsinkin vanhemmat / kuluneimmat osuudet jotka on tehty betonilaatoista (ja joo, ei 30x30 laatoista...). Maisemat oli reitillä ihan kivat, ei mitään ihan järisyttävää. Eniten jaksoin ite päivitellä mainosten kokoa tienvarsilla, ja paljonko ne ottavat tuulta.

Käytiin paikallisessa Hypermarket Albertissa joka oli ehkä samaa luokkaa kuin Matinkylän vanha ostari, että se siitä hyperistä.

Kentällä oltiin ajoissa, ei mikään kovin kummoinen paikka mutta ihan siisti ja asiallinen. Koirien kanssa ehdittiin ulkoilemaan useampaankin otteeseen ja mukavasti oli viheraluetta terminaalin ulkopuolella, onneksi.

Viimeiset ostokset on nyt tehty ja kohta päästään koneeseen, muutama tunti taivaalla ja kohta omaan sänkyyn nukkumaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti