torstai 23. lokakuuta 2014

EDS tuloksiaPitkä päivä takana ja silmät alkaa jo lupsua mutta muutama sana kuitenkin.

Eilinen lento HKI - WIEN meni hyvin, taas kerran saatiin koko penkkirivi itsellemme, Finskin henkilökunta niin koneessa kuin terminaalissakin oli todella ystävällistä ja ammattitaitoista. Koirat nukkuvat koko lennon ajan, itse nautin (?) salaatista ja kahvista sekä hyvästä kirjasta. Perillä löytyi niin laukut kuin auton vuokraustiski aika kivuttomasti, keltainen Skoda olikin harmaa mutta kulkee varmasti ihan yhtä hyvin. Ajomatka Brnohon meni reilussa tunnissa, hotelli löytyi heti ja oli todella positiivinen yllätys (siisti pienehkö hotelli jossa nuori ja ystävällinen henkilökunta).

Aamulla asetettiin auton nokka kohti näyttelypaikkaa ja siellä oltiinkin parissa minuutissa jossa saatiin aivan mahti parkkipaikka. Itse EDS hallissa oli aikas väljää vaikka kehät olivatkin ihan mukavan kokoisia. Kehäsihteerit oli sijoitettu kehässä keskelle kehää joka oli kyllä aikas persoonallinen ratkaisu. Kaikki tarvikekauppiaat oli sijoitettu ulos jossa oli myöskin paljon erilaisia ruokakojuja joiden valikoimat olivat laidasta laitaan. Hintataso niin koiratarvikekojuissa kuin erilaisissa ruokakojuissa oli melko edullinen ja varsinaiset ostokset tehdäänkin huomenna.

Tulokset olivat tänään mainiot sillä Sentti oli upeasti ROP, EW-14, CACIB, CAC sekä vielä CZ valio joka on Sentin yhdestoista valiotitteli ! Laku puolestaan sai vara-CACIB, CAC ja CZ valio joka on Lakulle kahdeksas valiotitteli. Käytiin myöskin pyörähtämässä parikisassa joka oli melko omintakeisesti järjestetty sillä esim. kukaan ei osannut kertoa mistä tarvittavan numerolapun saisi. Noh, kisaan päästiin ja kivastihan ne kakarat esiintyivätkin :)

Vaan huomenna on taas uusi päivä ja uudet kisat :)

Sanottakoon vielä se, ettei taas ole tällä reissulla nuo ruokailut oikeen menneet putkeen kun eilisestä annoksesta pystyin syömään vain kaksi siivua lihaa sekä leipää. Tänään paikallis ravintolan liha-ranskalais annos paljastuikin maksa- ranskalais annokseksi (joka päätyikin sitten hyvin nopeasti roskikseen). Uusi yritys viereisestä puljusta olikin sitten oikein onnistunut :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti