lauantai 5. heinäkuuta 2014

Pennut syntyneet :)


Perjantain viimeisinä tunteina syntyi Helmille kaksi ihastuttavaa tyttöä ja yksi enkelipoika. Tytöillä ei ollut syntyessään takakannuksia lainkaan, kuten ei ollut viime vuonna syntyneellä Helmin esikoisellakaan.Tällä kertaa ei synnytys mennyt ihan oppikirjan mukaan kun yrityksistä huolimatta ei alkanut mitään kuulumaan ulos. Aikansa yritettiin ja odotettiin mutta sitten lähdettiin käymään tohtorilla. Lääkärin avustuksella saatiin sitten pennut maailmaan, onneksi ei kuitenkaan jouduttu leikkaamaan.

Ensimmäisenä syntyi tyttö jolla vain hyvin pienet valkoiset merkit tassun kärjissä ja alaleuassa, eikä takakannuksia. Toisena syntyi poika, kuolleena, tumma kuten siskonsakin ja isot valkeat merkit. Pojalla sitten olikin molemmissa takajaloissa kannukset. Viimeisenä syntyi tyttö jolla myöskin isot valkeat merkit, eikä tälläkään takakannuksia.

Vaikka synnytys venyikin ja oli emälle normaaliakin raskaampi ruljanssi niin hyvin molemmat likat alkoivat tissiä imeä ja emo heitä hoitamaan. Seuraavaksi sitten jännitetään että onko pentusilla sama isä vai eri, kumpi komeista pojista onkaan onnellinen isä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti