perjantai 27. kesäkuuta 2014

KakarapainiaTänään kävi Aku poika Nastolasta pienessä siistimisessä. Edellisestä kerrasta ehti kulua melkein kaksi kuukautta ja odotin että olisi poika ollut sellaisen ison pumpulipilven ympäröimä mutta eipäs vaan ollutkaan. Siis olihan sitä villaa mutta ei ollenkaan niin kuin olin kuvitellut. Hyvin oli tummaa peitinkarvaa kasvanut ja nyt kun taas siistittiin niin karva vaan paranee entisestään. Saattaapi olla että Akukin suuntaa näyttelyyn tai kahteen kunhan päästään hiukan pitemmälle ;) Komea poika on tästäkin vesselistä kasvamassa.

Meitä moikkaamassa kävi myöskin Kukka, tuo suloinen prinsessa. Kukka on kasvanut kyllä todella tasaisesti ja luonne on täyttä kultaa, niin reipas ja sosiaalinen typy ettei mitään rajaa. Kukkakin ehtii vielä osallistua muutamaan pentukisaan ennen kuin siirtyy junioreihin elokuun lopussa.

Näiden kakaroiden pelaaminen oli sellaista maamyyryä ettei kuvaaminen oikein onnistunut, mutta muutama hyvinkin vauhdikas otos sentään saatiin.Kukasta saatiin muutama kiva poseerauskuvakin. Ei ollenkaan hullumman näköinen likka :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti