sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Tuloksia ja tulevaaViime viikonloppuna palkittiin vuoden 2013 menestyneimmät podengot ja aikas huikeesti Vuoden Pentu 2013 oli Dixon Bauer :)Onnea Mervi ja Buddy!Tänä vuonna sitten yritetään ehtiä osallistumaan pentukarkeloihin Kukan kanssa sileidensarjassa, kovasti on jo Kukka harjoitellut :)Onhan Kukalla oma PT, vaiko turvamies?Pari tuoretta kuvaa Kukasta, näyttää oikein lupaavalta! Kiitos Veronica!

Ensimmäiseen viralliseen näyttelyyn on ehtinyt jo Kerttukin, eikä ollenkaan hullummin esiintynytkään. Tuloksena JUN ERI ja tuomarina oli Paavo Mattila.

Nyt yritetään Buddyn ja Lilankin kanssa ehtiä virallisiin luokkiin vielä tässä kevään aikana. Vai mihinkäs asti se kevät kestää? Jo ilmoitettuna on vain Imatralle Kerttu ja Vilkku, Helsinkiin Vilkku ja Joensuuhun molemmille päiville Kerttu. Touko-kesäkuun vaihteessa olisi kalenterissa Euro Sighthound 2014 Ruotsissa, osallistujakokoonpano vielä hiukan avoin. Erkkariin ja MV:aan sitten varmaankin useamman osallistujan kanssa. Tuo MV:n ajankohta on todella harmittava Kukan kannalta sillä ikä ei vielä tuossa kohtaan riitä kuin pentuluokkaan mutta Buddy ja Lila taasen pääsevät vielä junnuihin, juuri ja juuri :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti