sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

2 x EE JCHViime viikonloppuna tehtiin taas vaihteeksi viikonloppuretki Tallinaan junioreiden, eli Buddyn ja Lilan, kanssa. Reissussa oli mukana myöskin Niina ja hänen shelttityttönsä Tiida. Oman lisänsä toi Tiidan juoksujen alkaminen ennen reissua, että miten vaikuttaa pienen pojan tunteisiin.

Molemmille päiville oli sitten tullut tuomarimuutokset ja toki ei niin mukavaan suuntaan sillä molempina päivinä olisi podengot ja sheltit kehissään samaan aikaan, höh. Lauantaina oltiinkin sitten niin samaan aikaan kehissä ettei mitään rajaa, valitettavasti. Buddylle EH tiukan taka-osan takia, valitettavasti en ymmärtänyt mitään tuomarin selostuksesta että mitä tämä tarkoitti. Lilalle liikkuminen oli edelleenkin hyvin hyppyvoittoista mutta siitä huolimatta ERI, junnu-sertti ja ROP.

Kehät olivat sitten ennen yhtätoista ohitse ja me kerättiin kimpsut ja kampsut kasaan ja suunnattiin shoppailemaan :) Todettiin sitten että Outlet = kirpputori! Onneksi saatiin törsättä rahamme sitten muualla.

Pelipaikalle sitten palattiin ennen isojen kehien alkua ja Lilan kanssa osallistuttiin niihin kokemuksen saamiseksi. Hiukan pikkulikkaa jännitti kun kaikki juniorit kasaantuivat kokoomakehään, mutta reippaasti mentiin isossa porukassa ja jopa liikkuminenkin meni nappiin kun päästiin parrasvaloihin. Ryhmän kokoomakehässä sitten huomasin että meillähän on toinenkin juoksunarttu mukana, eli Lilalla oli olkanut juoksut. Voi Buddy rukkaa.

Olimme varanneet yöpymisen pienestä hotellista jossa emme olleet ennen olleet joten hiukan jännityksellä suunistelimme sinne. Oli oikein iloinen yllätys että paikalla olikin valvottu parkkialue pihassa, tosin asteen verran haasteellinen minun peruutustaidoilleni, mutta selvittiinhän niistäkin kunnialla. Huone olikin kolmelle hengelle eli tilaa riitti hyvin, kylppäri on tilava ja vedenpaine riitti joka kerta (yksi eniten ärsyttävistä asioista on heikko vedenpaine suihkussa...) joten tyytyväisiä oltiin varsinkaan kun hotelli ei ollut hinnalla pilattu. Aamiainen oli tosin hyvinkin niukka, mutta taas se minulle tärkein asia eli kahvi, oli juotavaa ja niinpä se sunnntaikin saatiin hyvin käyntiin.Ja taas tuli todistettua kuinka pieni maailma on sillä tapasin hotellin aamiaisella kaksi rouvaa joihin törmäsin viimeksi Tanskassa, aamupalalla :)

Podengojen tuomari oli erittäin nopea, ensimmäisessä aikapisteessä kehä oli jo puolitunita etuajassa mutta onneksi kehäsihteerit olivat jämyjä eikä tuomari saanut jatkaa arvostelua. Noh, tauolta hän sitten tulikin n. vartin myöhässä mutta oli taas seruaavalla aikapisteellä kuronut eron umpeen ja oli edellä :) Onneksi tällä kertaa kehät eivät menneet päällekkäin vaan Niina ehti tulla auttamaan ja nyt juniorien esiintyminen olikin hallitumpaa. Byddy esiintyi hyvin, hiukan edelleen pöydällä jännittää mutta liikkuu hienosti reippaalla askeleella minun edelläni häntä heiluen. Lilalla kehässä liikkuminen meni hivenen enemmän neljällä jalalla kuin aikaisemmin, ja seisominen upeasti niinkuin aina. Molemmat juniorit olivat mahtavia, Buddy ROP ja Lila VSP, kiitos Niinalle Lilan esittämisestä rop-kehässä! Nyt on molemmilla uudet, ja ensimmäiset, tittelit EE JCH !Ei kommentteja:

Lähetä kommentti