tiistai 1. tammikuuta 2013

Uusi Vuosi 2013
Niin se vuosi taas vaihtui. Onneksi meillä vuoden vaihtuminen otetaan ihan rennoin käpälin, paukut tai taivaan valoilmiöt eivät likkoja häiritse. Ja kun kokemusta on myös koirista jotka todellakin pelkäävät paukkuja niin olemme kyllä todella tyytyväisiä meidän reippaisiin likkoihin.

Vaikka en saanutkaan aikaiseksi mitään kirjoitella loppuvuodesta, niin kyllä meillä silloinkin vaan tapahtui.

Lokakuussa käytiin KirsiMarian kanssa kurvailemassa Ruotsissa ja Norjassa eikä ihan turhaan. Norjassa Laku valioitui ja Dixi oli ROP kera sertin, Ruotsissa ei karkeille tullut mitään mutta Dixi oli jälleen ROP kera sertin. Ja nämä sertithän nyt odottavat siellä Dixin valioitumista. Reissu itsessään oli vauhdikas ja hyvin tapahtumarikas,

Marraskuussa Dixi kävi pikaisella balttian kiertueella tuomisinaan kasa junnutitteleitä. Ei siis hullummin ollenkaan pikkulikalta :)

Joulukuussa käytiin sitten messarin voittajanäyttelyissä jossa karkeilla meni kivasti varsinkin sunnuntaina jolloin Sentti oli PU-2 ja Laku PN-2.

Kaikenkaikkiaan mennyt vuosi 2012 oli erittäin tuloksellinen ja haluankin erityisesti kiittää kaikesta menestyksestä aktiivisia ja yhteistyökykyisiä yhteisomistuskoteja sekä kasvattien omistajia, KIITOS Virpi ja Pete, KITOS KirsiMaria, KIITOS Annakaisa, KIITOS Rea, KIITOS Kirsi ja Petteri, KIITOS Tuija ja Timo, KIITOS Pirkko-Liisa!

Alkanut vuosi jatkuu niin että odotellaan juoksuja alkavaksi sekä Lakulle että Helmille ja kevääksi sitten pikkuisia podengonpoikasia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti