sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Pentusuunnitelmia


Laku on astutettu nyt viikolla 4 ja jos kaikki menee suunnitellusti odotetaan pentuja syntyväksi viikolla 13. Tulevan pentueen isänä on oma uroksemme Faz Figura do Vale Negro. Yhdistelmän sukusiitos-% neljällä polvella laskettuna on 3,13 ja sukukatokerroin 0,90. Sukutaulu KoiraNetissä.

Laku eli Caramelon Here I Am Dixon on kohta kolmivuotias, silmien ja polvien osalta terveeksi tutkittu narttu jolla ei ole aikaisempia pentueita. Lakun isä, Oliver eli Irezumi Nacer do Sol, edustaa kotimaista laatua jolla on jälkeläisiä yhteensä neljän pentueen verran. Lakun emä, Hera da Terra de Montoito, on portugalintuonti jolla on ollut yhteensä kaksi pentuetta.

Unto eli Faz Figura do Vale Negro on kohta neljävuotias portugalintuonti jolla on ennestään yksi pentue. Unton silmät on tutkittu kahdesti terveiksi maininnalla pari ylimääräistä ripseä ja polvet on tutkittu tuloksella 1/1.

Alkuperäinen suunitelmammme oli kokeilla kaksoisastutusta, mutta Laku ei lämmennyt kuin toiselle urokselle joten kaksoisastutusajatuksesta luovuttiin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti