sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

8.7 Karjaa KVTänään oltiin Karjaalla ja kehävuorossa oli nuoriso eli Penni ja Laku, tuomarina oli Kraljic Zlatko Kroatista. Kyseinen tuomari oli minulle aivan uusi tuttavuus, jotenkin olin kuvitellut hänet mielessäni nuoremmaksi. Tälle päivälle oli luvattu erittäin huonoa keliä, rankkaa sadetta, ukkosta ja tuulentuiverrusta. Onneksi se ennusteen asteelle, ainakin tänään. Vettä saatin niskaan vasta kun kehä oli pienten karkeiden osalta ohi, Lakulle ei onneksi ole vallitsevalla kelillä väliä mutta toki se on itselle mukavampi kun saa kuivana kiertää kehää.

Ilmoitettuja koiria oli kahdeksan, mutta kaksi poisjääntiä tiputti osallistujat kuuteen, neljä urosta ja kaksi narttua. Uroksissa junnuissa olikin sitten peräti kolme osallstujaa, joista yksi oli Penni joka esiintyi jälleen kerran hienosti. Tuloksena oli JUN ERI/2. Katselimme jo edeltävien rotujen aikana että tuomarilla näytti olevan käytäntönä jakaa vain luokkavoittajalle SA, ja niin nytkin. Penni arvostelu oli seuraavanlainen; "Dog with strong bones. Well shaped head & muzzle. Correct ears. Straight back. While moving hind legs & front legs to close at paws."

Lakukin esiintyi tänään oikein reippaasti ja ajoittain ehkä hiukan liiankin reippaasti mutta en halua esiintymisintoa latistaa millään tavoin vaan säilyttää iloisen kehäesiintymisen joten pomppikoon ja hyppiköön jos siltä tuntuu :o) Tänään siitä saattoi jopa olla hiukan etua, sillä tuomari kiinnitti esiintymisen iloisuuteen huomiota. Laku sai tänään ensimmäisen cacibin ja oli eka kertaa ROP. Arvostelu oli lyhykäisyydessään tällainen; "Female with good bones, well shaped head, good expression, correct back, moving is correct."

Seuraavan kerran lähdetään kisaamaan Leivonmäelle ja siellä kehässä käyvät pyörähtämässä Vilkku ja Laku.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti