tiistai 17. heinäkuuta 2012

14.7 Leivonmäki


Leivonmäelle lähdettiin Lakun ja Vilkun kanssa, taustajoukoissa Sami ja Kira. Ennusteissa luvattiin koko viikonlopulle totaalisen huonoa keliä, vettä tuutin täydeltä aamusta iltaan. Vaan mitens kävikään? No keli oli mitä mukavin ja lämpimin, eli paloin jälleen kerran naamasta ja käsivarsista. Loppu päivästä hiukan ennen meidän kehävuoroa alkoi kyllä satamaan, mutta ei mitenkään ihmeellisesti.

Tuomarina oli Jaana Hartus joka on yksi suosikkituomareistani. Hän on aina ystävällinen ja iloinen, kohtelee niin koiria kuin ihmisiäkin asiallisesti ja kannustavasti. Olisipa enemmänkin tällaisia tuomareita.

Vilkku esiintyi reippaasti, pöytä ei ollut kovin kummoinen vaan liukaalla pöydällä auton muovikaukalo joka liukui jalkojen alta joten pöydällä seisominen ei mennyt ihan nappiin. Liikkeet ja seisominen maassa meni hyvin, reippaasti häntä pystyssä. Tuloksetkin olivat erityisen mieluisat, ensimmäinen sertti ja VSP. Arvostelukin oli erittäin mukavaa luettavaa: "Erinomaista tyyppiä oleva pitkälinjainen ja hyvärunkoinen nuori uros jolla hyvät lihakset. Erittäin hyvä pää ja ilme, hyvä suora ylälinja ja ryhti. Riittävät kulmaukset. Hieman pysty lantio, hyvät etukulmaukset, tyypillinen olemus."

Lakulla oli taas virtaa vaikka pienelle kylälle, ja se näkyikin jälleen pomppimisena ja palloiluna. Mutta taas tuntui että loppullinen tulos, eli ROP, tuli tällä energisellä esiintymisellä :o) Arvostelu oli myös Lakun osalta mukavaa luettavaa: "Tasapainoisesti rakentunut erinomaista tyyppiä oleva narttu jolla erittäin täyteläinen runko. Erittäin hyvä pää jossa kuono voisi olla täyteläisempi silmien alta, hyvät korvat, tasapainoiset kulmaukset samoin liikkeet. Hieman pitkä karvapeite, oikein kannettu häntä."

Ryhmäkehä oli sitten yksi historian nopeimmista, hyvä että kehään päästiin ni jo kiiteltiin ulos. Hetki taitaa taas mennä että ryhmiin jäädään...

Leivonmäeltä jatkoimme kesälomanviettoa hiukan perinteisemmällä tavalla eli mökkeilemällä. Vuokrasimme pienen mäkin Heinolasta, Heinäsaaren leirintäalueelta jota voimmekin suositella vilpittömästi. Alue oli erittäiin mukava ja viihtyisä, henkilökunta todella ystävällistä, koiria olisi voinut uittaa jos vaan olisivat suostuneet veteen menemään, koirillakin oli mukavasti viihdykettä kun sorsat parveilivat mökin edustalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti