sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

24.04 Lahti KVLahdessa esiintyivät Kira ja Sentti, Kira eka kertaa valioissa ja sentti vielä nuorissa. Kirallahan on vahvistettu Viron valioarvo mutta suomesta puuttuu se viimeinen yli kaksi vuotiaana saatu sertti.

Tuomarina oli ensimmäisen kerran podengoja arvostellut Outi Piisi-Putta. Arvostelulinja ei ihan pitänyt loppuun asti, pienistä karkeista erin sai vain neljä koiraa kahdestatoista ja pienistä sileistä erin sai kuusi koiraa seitsemästä. Mielestäni karkeiden ja sileiden tasossa ei ollut näin dramaattista eroa. Mutta näillä mennään.

Sentti esiintyi hienosti, varsinkin pöytä meni erittäin hyvin ja tuomari kehuikin kovasti. Tuloksena kuitenkin EH ja luokka ykkönen. Mainittakoon että viidestä nuortenluokan poitsusta vain kaksi sai EH:n ja kolme H:n. Arvostelu oli ihan hyvä, moitetta tuli karvasta ja päästä jonka tuomari toivoisi olevan maskuliinisempi.

Kira sai ERI:n ja oli PN-2. Yllätys oli kyllä iso että pehmeässä villassa ollut Kira sai ERI:n. No nämä on näitä.

Yllättäen hiukan piti sitten käydä ostoksillakin ja Untolle lähti uusi näyttelyhihna ja Kiralle uusi lelu (kun ei niitä ennestään ole tarpeeksi...).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti