perjantai 15. tammikuuta 2010

YökylässäTänään oli kauan odotettu hetki, Hipsu tuli meille koko viikonlopuksi yökylään. Tytöillä onkin ollut aika meno päällä koko illan, on juostu ja painittu oikeen urakalla. Välillä on syöty pientä iltapalaa ja sitten taas jatkettu. Laitoin parit ylimääräiset matot kahteen kaarteeseen ettei satu vahinkoja, ja nyt sitten suoristellut niitä alvariinsa.

Kyllä huomaa miten Kira on kaivannut painikaveria joka leikkii samalla tavalla, sellattis tyttömäisesti. Ikäeroa tytöillä on n. 8kk ja tulevat kyllä upeasti toimeen keskenään. Leikkien kanssa tottui siihen ettei kahta narttua pystynyt tällätavalla pitämään yhdessä. Välillä vanhat tottumukset nostavatkin tuolta alitajunnasta päätään ja meinaan ylireagoida johonkin tapahtumaan. Kyllä podengojen kanssa on helppoa.

Aika mielenkiintoinen artikkeli koirien yleistyvistä allergioista, taustalla samoja syitä kuin ihmisilläkin eli ylihygieeniset elinolosuhteet ja liian pudistettu ravinto. Tässä linkki artikkeliin. Kyllä tavallisen ennakkoluuloton kasvattaja saa olla että laittaa pennun hoito-ohjeisiin ruokintasuosituksena ruuantähteet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti