sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Monenlaista odotteluaDecon avauksesta ei ole vieläkään tullut raportti ja kun kyselin kauanko mahtaa vielä mennä, niin kuulemma parikin kuukautta. Aika pitkään siis vielä kun mielestäni Artturin avausraportti tuli alta kuukauden. Sami löysi artikkelin viime syksyltä jossa kerrotaan usean koiran kuolleen itä-suomessa samanlaisiin oireisiin kuin Deco. Odotellaan, odotellaan.

Alkanut vuosi on ollut hyvin kylmä ja uusia pakkasennätyksiä on tehty vähän joka puolella. Kovat pakkaset ovat tehneet sen ettei Kira haluaisi tulla ollenkaan ulos. Ei vaatteiden kanssa eikä ilman. Kira kyllä pitää vaatteita ihan hyvin, nytkin on päällä ohut toppi. Vaatekaapista löytyy pari erilaista kokohaalaria jotka on tehty fleecestä, teddykankainen mantteli, ohut toppamantteli, kaksiosainen sadepuku, sademantteli, pari erilaista ohutta puseroa, kokovartalo poolo, muutama pusakka, vaaleanpunainen "mokka" takki ja ja ja vaikka mitä. Toivottavasti pakkaset, tai ainakin ne kovimmat, olisivat jo taakse jäänyttä elämää tämän talven osalta niin pääsisi normaleihin lenkkeihin ja ulkoiluihin. Milli on myös kärsinyt kovista pakkasista eikä ulkoilu ole sujunut niinkuin ennen. Lauhtumista siis odotellaan.

Pakollinen sisälläoleminen ollaan yritetty käyttää mahdollisimman tehokkaasti hyödyksi. Ja tuloksia onkin nähtävissä. Istuminen ja maahanmeno sujuu aikas mallikkaasti, kosketuskeppikin on kaivettu naftaliinista ja hämmästyksekseni nekin harjoitukset ovat sujunut hienosti. Valitettavasti vastaavasti kaikenlaiseen pahantekoon ja pikkukiusaan on myöskin ollut enemmän aikaa ja energiaa. Niinpä sanomalehtien silppuaminen, tapettien repiminen ja sohvan kaivaminen käyvät entistäkin vikkelämmin.

Seuraava näytelmä on Turussa 23.1 jolloin Unto tekee ensiesiintymisen junioriluokassa. Muita koiria ei Turkuun ole ilmoitettu sillä Kira ja Sentti ovat aikas kaljuja, varsinkin Kira. Toivotaan nyt että karvaa olisi kuukaudessa sen verran kasvanut ettei ihan turha reissu tule halmikuussa Tallinaan. Sinne ollaankin sitten hiukan isommalla kokoonpanolla menossa, Unto ja Hipsu junnuihin, Sentti ja Kira nuorissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti