lauantai 3. lokakuuta 2009

Makiata hunajata!Se on SM-liiga sitten käynnistynyt taas ja saadaan nauttia hyvästä musiikista ;o) Urhoakin katseltaisiin jos vaan jostain sellasen sais... Vaan ei haittaa kun omat pojat pelaa hienosti, mikäs se loputulos olikaan Kärppä pelissä?

Lauantaina myöskin nautittiin Millin synttäripäivällinen. Tai tarkemmin sanottuna tytöt nauttivat kolmen aterian päivällisen, lasilautasilta tarjoiltuna tietenkin. Tarjolla oli tosiaan kolme eri vaihtoehtoa, vuokaa jossa kanaa ja hienointa kalaa, lammasta ja Julianne porkkanoita korianterihyytelössä sekä perinteistä hanhivuokaa. Kerrottakoon että päivänsankari vetäisi lautasensa tyhjäksi hyvin nopeasti tavalla josta voisi päätellä ettei ruokalajien välillä ollut mitään eroa. Kirpanderi vetäisi samalla tavalla mutta Deco, tuo Portugalin kulinaristi lahja jäyhälle ja hiljaiselle pohjolan kansalle, todellakin maisteli eri ruokia siirtyen laadusta toiseen. Selkeästi herkullisinta oli kana-hienoin kalavuoka, toiseksi maistuvinta oli lammas ja Julianne porkkanat korianterihyytelössä ja vähiten tähtiä tältä ruokakriitikolta sai perinteinen hanhivuoka. Tosin hanhivuokakin heitettiin lähestulkoon yhtenä suupalana vatsaan kun kaksi jo lautasensa tyhjentänyttä moukkaa alkoi parveilemaan ympärillä.

Otin ja tilasin pari viikkoa sitten netistä my LOGGER gps reittitallentimen jolla voi tallentaa paitsi reitin niin nopeuden, matkan, ajan, korkeuserot ym. Hyvä hyvä, nyt vaan ongelmaksi on muodostunut se etten saa ladattua koneelleeni ohjelmaa/sovellusta jolla tuota tallennettua dataa sitten voisi tutkailla. Jep, tosi kiva kun on taas uusimmat pelit ja vehkeet käytössä... Käyttäjässähän ei taaskaan ole mitään vikaa!

Ja jos olis tarpeeks fiksu ja filmaattinen ni laittaisin viimeviikonloppuna Tuomarinkartanolla juostujen maastokisojen parasta antia tänne kaiken kansan nähtäväksi. Onneks en ole ni ei tartte muidenkaan nähdä niitä viideoita.

1 kommentti:

  1. Heh, meilläkin nuo Tuomarinkartanon videot ovat vähän mitä sattuu - kamera heiluu sinne sun tänne, välillä koiratkin hukassa, ja äänitehosteina tietenkin Eeron purkansyöntiä... Mutta mitäpä pienistä, ainakin oli hauskaa! :)

    Hyvää synttäriä muuten Millillekin! :)

    VastaaPoista