tiistai 6. lokakuuta 2009

Isoveli valvooEhkäpä kenties en olekkaan ihan toivotan tapaus automaattisen tietojenkäsittelyn (eli ATK) saralla sillä jotenkin jollakin tavalla sain asennettua koneelle tuon myLOGGER gps reittitallentimen vaatiman ohjelman / sovelluksen tms. mikä lie. Ja jotta heti korvissani kaikuvat epäilyksen äänet hiljenisivät samantien tässäpä linkki meitin tämänpäiväiselle pienelle lenkille Weikkolan aarniometsässä.

Vaikkakin itse gps tallennin on hyvinkin pienikokoinen ja kevyt (20g) on sen kiinnittäminen koiraan osoittautunut yllättävän haasteelliseksi. Kohtuullisen hysteerisenä ihmisenä epäilen että a) tallenin kastuu ja rikkoontuu b) irtoaa ja häviää sen sileän tien c) muuten vaan jokin menee vikaan. Noh, innovatiivisuutta hiukkasen kehiin ja lopputulos oli suorastaan nerokas :o) Teippasin tavalliseen nahkapantaan tyhjän lääkepurkin jonka suuaukko oli riittävän suuri ja hiukkasen fyllinkiä mukaan niin ei turhia kolise. Ja varmuuden maksimoimiseksi laitinpa tallentimen vielä pikkuruiseen minigrip pussiin. Koska purkki on turhan iso ei Kira suostu tuota purkkipantaa pitämään vaan keskittyy pelkästään sen pois ottamiseen. Turhan iso tuo viritelmä on Decollekkin mutta ei haittaa Decoa. Sitten ei muuta kuin panta Decon kaulaan ja lenkille. On muuten hauskaa katsella että minkälaisia ne meidän lenkit ihan oikeasti ovat.

2 kommenttia:

  1. Aika jännä vehe!!! Pysytkö sillä paikantamaan sitten koiran esim. jos on lähtenyt karkuteille? Ja mitä maksoi tämä uusi "lelu"?

    VastaaPoista
  2. Tää tallentaa reitin, nopeuden, matkan jne. ja sitt ne tiedot puretaan koneelle, eli ei oo sellanen ett vois seurata näytöltä missä koira menee. Ja hintakin on sen mukanen, 59€ eli todella edullinen sillä vertailun vuoks kerrottakoon ett esim. mettäkoirilla käytettävät tutkapannat kipuaa 1000€ asti.

    VastaaPoista