tiistai 8. syyskuuta 2009

Podengotreffit TurussaMaanantaina oli Raisiossa podengotreffit jotka olivat ensimmäiset jonne Untokin pääsi mukaan joten pakkohan minun oli sinne kanssa lähteä tyttöjen kanssa. Kiralle reissu oli hiukan tylsempi koska joutui olemaan autossa juoksujen takia. Deco puolestaan otti tapahtumasta kaiken irti, kun ei niistä paikallisistä popoista lähtenyt yhtään ääntä niin Deco hoiti sitten äänimehen hommat urakkapohjalta. Joopa, ja päätyi aikansa kiljuttuaan autoon Kirpin seuraksi. Siellähän sitten huutelivat keskenään. Onneks meidän naamoja ei siellä ihan heti näy uudestaan.

Untolla on ikää nyt 4,5kk ja tasaisesti on poika kehittynyt, hyvä hyvä. Jalka nousee kyllä niin komeasti ettei uskoisi vielä tuon ikäisellä nousevan. Ja nyt jo merkkailee tyttöjen pisujen päälle. Taitaa Unto olla aito latino lover ;o) Kaikista paikalla olleista tytöistä Untsikka iskikin silmänsä Tildaan joka ei ollutkaan mikä helppo nakki, mutta niin vaan Unto lopulta sulatti Tildankin sydämen. Hienosti Unto sulautui isoon porukkaan, välillä jopa niin hyvin ettei aina tiennyt missä poju vilisti. Paikalla oli yli kymmenen podenoga ja tosiaankin Deco oli ainoa joka antoi kuulua itsestään. Hienosti kyllä kaikki käyttäytyivät, sukupuoleen ja karvaan katsomatta.

Kerrottakoon vielä että mukana oli myöskin Onnin veli joka oli kyllä ihan samantyyppinen kuin veljensä. Niin ulkonäön kuin luonteensakin puolesta. Harmi ettei yksikään valokuva onnistunut. Taaskaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti