keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Ja taas juostiinEilen oli Hyvinkäällä Luhti Laukkaajien harjoitukset, sekä rata- että maastotreenit. Valitettavasti ei Kiran kanssa vielä päästy mukaan kun juoksut sotkee vieläkin ajatuksia. Sentti siis oli paikalla "yksinään" jos niin nyt voipi sanoa. Oltiin paikalla hyvissä ajoin heti puoli kuuden jälkeen ja saatiinkin juoksunumero heti alusta, radalle nro 3 ja maastoon nro 9. Radalla Sentti juoksi vain etusuoran, ja hienosti juoksikin. Ei ihmetellyt moottorin melua tai mitään muutakaan vaan juoksi oikein hienosti ja jäi tappamaankin hyvin viehettä.

Seuraavaksi mentiin odottelemaan vuoroa maastoradalle ja seuraamaan miten ne muut menee. Paikalle saapui myös Kirsti joka ystävällisesti oli ottanut mukaan Villen juoksukopan jotta nähtäisiin hiukan että minkäkokoinen se oma koppa Sentillä pitäisi olla. Kaikkien suureksi hämmästykseksi (no minun ainakin) koppa näytti sopivan ihan hyvin. Ja kun noviiseja ollaan niin kysyttiin tietenkin asiantuntijalta eli Kallelta (joka oli vetämässä viehettä) että onko sopiva vai ei, ja olihan se. Koppa ei häirinnyt Senttiä ollenkaan vaan pojanviikari keskittyi kyllä niin intensiivisesti katselemaan muiden menoa ja viehettä etteiyks koppa tuntunut missään. Kiitos vielä kertaallen Kirsti avusta ja kopan lainaamisesta!

Sitten vihdoin oli Sentin vuoro. Ja niinhän se poju paineli kuin vanhatekijä koppa päässä ja mantteli selässä pisin peltoa vieheen perässä että multapaakut vaan lenteli. Vieheen lopputappo oli hyvin perusteellinen ja se tehtiin useampaan kertaan. Kyllä Sentti on hieno mies :o)

Nyt kun Sentillä on kisavarustus, eli kilpailukirja, mantteli ja koppa, kasassa niin ei muutakuin kisaamaan. Ja kisathan on 27.09 Helsingin Tuomarinkartanolla, kaikki mukaan katsomaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti